Van As, Nawijn, Pastors: kssst!

Man, ik loop de hele dag met een tent in de broek van gestreelde ijdelheid in het rond te stappen. De mailbox (kvandemolenwiek en dan zo'n dingetje en dan een x en dan een s van simon en dan een viertje en dan a en dan dubbel l, van Leonie Sazias, lekker wijf is dat trouwens en dan punt nl) puilt uit van de adhesiebetuigingen. Het volk wil mij, dat is wel duidelijk!

En populisten als Van As en Pastors en Nawijn willen graag op mijn lijst. Een graantje meepikken van mijn populariteit. Ik heb iets losgemaakt in de samenleving. Maar ik heb vriendelijk bedankt, want ze hebben moeite met mijn Ausländer Rein principe. Ik vind, leg daar bij die Canarische Eilanden een boei neer, met een pijl naar het Noorden en Welcome in Holland erop geschreven. En voor de enkele analfabete bootvluchteling tekenen we er voor de zekerheid nog een molen en een tulp bij.

En zeker niet inburgeren als ze hier eenmaal zijn hè. Gewoon die negerhutjes laten bouwen in de polder en die kookpotten voor ambtenaren van de IND altijd lekker laten pruttelen. Als ze gaan inburgeren willen ze nl. binnen de kortste keren ook de pil en dan gaat de aanpak van de vergrijzing de mist in en dan moeten we alsnog de AOW gaan fiscaliseren.

Had ik daar mijn plan tegen al laten weten? Het is heel simpel. De AOW schaffen we per direct af, zonder overgangsregeling. In de overgang zijn die bejaarden toch al lang eens geweest, dat gaan we heus niet overdoen. Dan spreken ze hun vette overwaarde aan van die oversized villa's waar ze almaar benen breken, en als ze geen overwaarde hebben, dan doen ze een beroep op hun kinderen. Die hebben toch allemaal lekkere banen als account manager of teamleider en zo. Een hele kleine groep bejaarden zonder kinderen en zonder huis drijven we in een groot complex in de provincie Zeeland, die kan best een impuls gebruiken. Gebeurt nooit wat daar. Heb je de film Zeeuwse mossels gezien? "Kijk (...) daar (...) een (...) (...) mossel! Pauze. O? (...) Ja (...) echt!

Dus een bejaardenhuis in Zeeland voor arme kinderloze bejaarden. En daar zetten we 24x7 een camera op. Altijd wel een valpartij met gebroken benen of een bejaarde die zijn eigen vrouw niet meer herkent. Emotioneel drama, goed voor de kijkcijfers. En dan mag Albert Hein of Super de Boer met het logo duidelijk in beeld boodschapjes bezorgen daar die een tikkeltje over de datum zijn - dat geldt voor de bewoners tenslotte zelf ook.

En ze verplegen zichzelf hè. Geen gedoe met gesubsidieerde AWBZ-verpleegsters, ik vind, als je je eigen billen niet meer kunt wassen, nou dan ruik je maar een beetje vies. En als je geen lepel meer kunt vasthouden, nou ja, dan word je maar steeds magerder, totdat je klokje uitgetikt is. Ik vind dat een stukje solidariteit van de arme bejaarde met de rijke tweeverdiener best gevraagd mag worden.

Kinderopvang gratis? Ja, maar dan wel de opvang laten doen door taakgestraften. Eén straatroof, bwaf, gelijk twee jaar in de opleidng voor crècheleid(st)er. Nog een keertje de fout in, hoppa, je hangt voor een half jaar stage. En three strikes you're out hè, meteen twee jaar taakstraf in de kinderopvang. Want dingen gratis weggeven ten koste van de belastingbetaler, dat is niet echt gratis hè, dat begrijp je zelf ook wel en anders moet je die stronk broccoli eens uit je neusgat halen.

Nee, Van As en zo hoeven er bij mij niet op. Ik zet alleen mezelf op de lijst, en als ik net als Fortuyn 21 zetels haal, nou, dan blijven die stoeltjes in de tweede kamer lekker leeg. Met de VVD ben ik het eens dat de Tweede Kamer met honderd zetels wel vol genoeg is, dus voor ik 51 zetels haal, hoef ik me geen zorgen te maken.

Mail, wat of ik vond van de invoering van de shariah als tweederde van de bevolking dat wil. Ik zeg, prima, maar dan aleen voor de shariahlovers zelf hè. Dan moet je die 1/3 democraten wel met rust laten natuurlijk. Dus stenigen en hand afhakken voor de shariïst is oké, maar voor een gewone autochtoon met een bierbuik en zijn overspelige vrouwtje is het gewoon om zeven uur naar talpa kijken voor het voetballen. Biertje erbij, gezellig. Live and let die wat mij betreft hoor.

En of ik de Joint Fight Striker wilde. Lastig vak nog die politiek, men wil echt overal een mening over. Nou eh, ik zou zeggen met bonnetje ruilen binnen 14 dagen hoor. Al dat wapentuig is er alleen maar voor bedoeld de bevolkinsggroei een beetje in toom te houden, maar daarvoor kun je beter de pil vermalen en door de rijst en tofu mengen in de derde wereld. Zo'n straaljager met bommen, come on hé, het is geen computerspelletje.

Nou, ik hou het graag simpel, grenzen open, uitkeringen afschaffen en de pil door de tofu. Daarmee gaan we die verkiezingen makkelijk winnen lijkt me zo.