Toet! Toet! De Veerboot komt er aan...

Wie is Veerboot?
Veerboot (Ferry) werd ruim 19 jaar geleden (op de 20e oktober van 1984) geboren. Glansrijk doorliep hij de basisschool en zes jaar later mocht hij ook het woordje vwo op zijn cv bijschrijven. In september 2003 begon hij aan de studie Communicatiewetenschap aan de UvA.

Veerboot ontdekte eind 2001 FOK!. Na eerst een tijdje doelloos rondgedwaald te hebben, kwam hij uiteindelijk terecht op de Frontpage. Een beetje berichtjes lezen, erop reageren, maar vooral de newssubmit volspammen vond hij wel geinig.

Op een gegeven moment zag Veerboot de oproep 'FOK! zoekt meer nieuwsposters!' staan. Hij besloot te reageren... en werd aangenomen! Na ongeveer 2,5 maand was de FP-crew nog immer tevreden over hem en Veerboot mocht zich officieel FP-crew noemen.

Eind september 2002 werd Veerboot samen met LWaS FP-Coördinator. Begin april 2003 werd de structuur van de FP-crew gewijzigd en werd Veerboot Eindredacteur Nieuws (vanaf juni samen met Ali Salami). Eind oktober stopte Veerboot met die functie en ging hij zich weer toeleggen op hetgeen waarvoor hij ooit in de crew kwam: nieuwsposten!

Bereikbaarheid
E-mail: veerboot@fok.nl
ICQ: 165200947
MSN: fokveerboot@hotmail.com
Fotoboek: http://fotoboek.fok.nl/veerboot