De autobiografie van Trainspotter

Het verhaal van Trainspotter dus, sinds kort crewlid van de Frontpage… Mijn moeder had mij graag Ted willen noemen, maar de andere helft die verantwoordelijk is voor de creatie van mijn persoon, mijn vader, greep op tijd in en kwam met de naam Ronald.
Zo heet ik nog steeds, maar dat zal niemand wat verbazen. Ik ben exact 34 jaar na D-day geboren, wat betekent dat ik op dit moment 21 jaar ben. Tot aan mijn studententijd voltrok mijn leven zich in Nootdorp, een slaperig dorpje onder de rook van Den Haag, Na afronding van de middelbare school ben ik verhuisd naar het pittoreske Velp. Dit grenst aan Arnhem, voor de wat minder geografisch onderlegden onder ons.

Ik ben dus student. Dit intensieve en boeiende vak beoefen ik aan de Hogeschool Larenstein in hetzelfde dorp waarin ik sinds vier jaar woon. Ik volg voor de verandering eens niet een studie met betrekking tot de IT, maar iets heel anders, namelijk Tuin- en Landschapsinrichting. Dit houdt niet meteen in dat ik boer wordt, maar architect van het landschap.

Met de harddrug Fok! ben ik in ongeveer een jaar geleden in aanraking gekomen. Mijn coördinator van het bureau waar ik destijds stage liep was fervent poster in het BigBrother forum. Toen hij merkte dat ik het afzeiken van de mensen in het dramatische vervolg De Bus erg leuk vond, heeft hij ook mij geregistreerd. Mijn naam is uiteraard afgeleid van de film Trainspotting, maar meer nog vanwege het simpele feit dat ik het kijken naar treinen nauwelijks kan vermijden, doordat de spoorlijn Arnhem-Zutphen welhaast door mijn kamer loopt.

Mijn carrière op de Frontpage van Fok is tot nu nooit echt van de grond gekomen. Ik ben eigenlijk altijd een beetje op het forum blijven hangen. De reden dat ik het uiteindelijk toch tot crewlid van de frontpage heb weten te schoppen, is dezelfde als die van twi. In een discussie met frontpage-goeroe MrBig scheen ik goede dingen te hebben gezegd. Toen ik vervolgens een paar filmreviews inzond, stond niks mijn opmars nog in de weg. De inlijving van Trainspotter als crewlid was een feit.

Op de frontpage zal ik mij voornamelijk bezighouden met het schrijven van recensies over de films die ik heb gezien in de bioscoop. Daarnaast zal ik zo nu en dan een newssubmit doen, en dan met name de wat serieuzere berichten.

Het verbaast je misschien dat ik naast studeren, fokken en films kijken ook nog andere dingen doe. Toch is dit zo (echt waar hoor). Graag pak ik af en toe m'n mountainbike om daarmee de grote bergmassieven die Nederland rijk is te bedwingen. Wat dat betreft ben ik in het juiste land geboren om ook die andere activiteit waarmee ik me bezighoud te beoefenen, namelijk snowboarden. Daarnaast zit ik vaak te prutsen met de computerprogramma's 3D Studio MAX en Photoshop, het wat meer geijkte werk van een fokker zullen we maar zeggen.

Mocht je me iets willen vertellen, dan kan dat binnenkort uiteraard op trainspotter@fokzine.net (om zo'n stoer e-mailadres gaat het natuurlijk allemaal), of via ICQ, 70832724.