FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's

Toon berichten van deze typesActieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van donderdag 13 maart 2003

Jostiband...

Sorry ik moest deze echt posten....

Allereerst dat geweldige muziek op hun website... Complimenten

Je vind op de website een echte Jostishop, waar ze allemaal leuke cd's verkopen. Foto's van het orkest en een echt aanrader is toch wel een overzicht van de Kleurennotatie die ze gebruiken om de goede noten te raken :0

Ook staat er duidelijk op waar en wanneer ze optreden in Nederland

Geniet daarom van .... www.jostiband.nl

Meer artiesten voor TMF Awards bekend

RadioFreakDomien meldde ons een uitbreiding op de line-up van de TMF Awards op 19 april.

De nieuwe namen zijn Anouk, Di-rect, Kane, Krezip, Brainpower en het nieuwe frisse tieneridool JamaÔ. Als gevolg van zijn overwinning bij Idols, afgelopen zaterdag heeft de organisatie van de TMF Awards het 16-jarige idool gevraagd om op te treden.

In het eerdere bericht meldden we al dat de Sugababes, Atomic Kitten, Big Brovaz, Girls Aloud en Daniel Bedingfield zouden komen opteden.

De populariteit van het jaarlijkse evenement viel al af te lezen aan de kaartverkoop. Binnen ťťn uur na de start van de verkoop was het prijzenfestijn al uitverkocht, zonder dat er ook maar 1 artiest uit de line-up bekend was. Voor de mensen die geen kaarten hebben weten te bemachtigen zendt TMF ook dit jaar weer een live-registratie van deze achtste editie van de awardsshow uit.

De Nederlander snoept graag

Black_Crow, Gekkepop en Erick meldden ons ons via de newssubmit dat we in Nederland wel van een snoepje houden. Jaarlijks werken we zo'n 31 kilo aan snoep, koekjes en chips naar binnen. Die 31 kilo houden in dat we ons tot de wereldtop van snoepers mogen rekenen. Aan de overzijde van de Noordzee houden ze zelfs nog meer van zoetigheid: de Britten eten per persoon per jaar gemiddeld 45 tot 50 kilo snoep. Deze gegevens zijn vandaag bekend gemaakt door het Studiecentrum Snacks en Zoetwaren (SSZ).

De totale consumptie in Nederland kwam vorig jaar uit op 506 miljoen kilo, wat 1 miljoen kilo meer is dan in 2001. De omzet van snacks en zoetwaren nam met 2,3 procent toe tot 2,7 miljard euro.

De omzetgroei was vooral terug te vinden in de supermarkt. Daar groeide de omzet met 2,6 procent tot bijna 2 miljard euro, tegenover 1,3 procent in het grijze circuit (onder meer benzinestations, drogisterijen en kantines). Als er gekeken wordt naar de afzonderlijke segmenten zijn er grote verschillen zichtbaar. De markt voor voedingsrijke biscuitjes groeide bijvoorbeeld ruim 18 procent, terwijl de omzet van popcorn en lollies juist 5 tot 6 procent daalde.

Volgens SSZ-onderzoeker T. de Reuver is die daling toe te schrijven aan een daling in de reclame-uitingen. Tot slot valt af te vragen of dit alles wel gezond is, maar "genieten is gezond," aldus De Reuver.

Stromend water gevonden op Mars

Dunk had ons via de newssubmit het volgende te melden:

BBC News meldt dat donkere plekken langs de wanden van kraters en dalen kunnen duiden op stromend water op Mars. Analyse van nieuwe foto's van de oppervlakte van Mars laten donkere plekken zien rond de hellingen van de Olympus Mons, de grootste vulkaan op de planeet. De ontdekking betekent dat ondergrondse ijsafzetting kan smelten en naar de oppervlakte van de planeet kan stromen. De speculatie dat er leven zou zijn aan de oppervlakte van de rode planeet is hiermee een stukje realistischer geworden.

Wetenschappers van de Universiteit van Oregon hebben verschillende afbeeldingen van Mars geanalyseerd, en daarop zijn om de paar maand nieuwe waterstroompjes te zien. Mogelijk wordt het ijs vlak onder het oppervlak gesmolten door geothermische activiteit. De vloeistof stroomt precies zo naar beneden als een vloeistof zou moeten: Het begint bij een bepaald punt en vertakt zich op bobbels in het oppervlak.

Politie vindt lijk in uitgebrande auto

bull39, Flat_erik, buttman, Fresco, TraZeR en brillie vonden allen het volgende bericht en meldden dit ons via de newssubmit.

In Puth, een plaatsje in de Limburgse gemeente Schinnen is de afgelopen nacht een lijk in een kofferbak van een uitgebrande auto gevonden. De politie vermoedt dat het stoffelijk overschot van een man is, aldus een woordvoerder.

De eigenaar van de auto is inmiddels bij de politie bekend, al wil men daar niets over kwijt. Wel is het zo dat de vondst grote gelijkenis vertoont met een moord van net een jaar geleden. De 'kofferbakmoord' uit Roermond, die plaatsvond op 8 maart 2002, liet de verkoolde resten van een man uit Vlodrop na. Ook hier betrof het een uitgebrande auto. Later kwam aan het licht dat twee mannen De Groot eerst hadden mishandeld en daarna de auto met het slachtoffer in brand hadden gestoken. Ze werden veroordeeld tot twaalf, respectievelijk zeven jaar celstraf.

Hand van Petrus verdwenen

In Vaticaanstad zijn de autoriteiten op zoek naar de linkerhand van het marmeren beeld van de apostel Petrus in de St.Pieter.

In de verdwenen linkerhand heeft Petrus normaal gesproken de sleutels vast die nodig zijn om toegang te krijgen tot het rijk der hemelen. De hand zou vrij gemakkelijk los te maken zijn, omdat het van een apart blok marmer is gemaakt, en met een metalen staaf aan het dertiende eeuwse beeld is vastgemaakt.

De autoriteiten praten tot nu toe niet over diefstal van de hand, maar slechts over een verdwijning.

Zwitserland verbiedt anoniem bellen

Prepaid bellen met anonieme kaarten zit er niet meer in in Zwitserland. De belangrijkste reden? Osama bin Ladens terreurorganisatie: Al Qaeda.

Overheidsambtenaren hadden gewaarschuwd dat Al Qaeda-leden gebruik maakten van Zwitserse anonieme prepaid-kaarten in het buitenland. Dit argument bleek doorslaggevend voor het aanvankelijk weigerachtige parlement om voor een verbod op anoniem prepaid bellen te stemmen. Dit verbod betekent dat mensen zich voortaan moeten identificeren wanneer ze een prepaid-kaart kopen, en dat deze persoonsgegevens ten minste twee jaar lang door de betreffende telefoon-operators bewaard dienen te worden.

Critici menen dat het verbod nutteloos is: terroristen zouden de kaarten simpelweg kunnen kopen in landen waar het nog wel anoniem kan. In hun ogen is er dan ook geen rechtvaardiging voor de inbreuk op de privacy van prepaid-bellers.

Dit bericht werd door Jenga voor ons vertaald en in de newssubmit gesubmit, waarvoor dank.

[update]CFK slaat toe bij FC Utrecht

Het pensioenfonds voor profvoetballers (CFK) heeft beslag laten leggen op tegoeden van de FC Utrecht.

De Utrechtse club verkeert al tijden in financiele nood en dacht de achterstallige 250.000 Euro, die het schuldig is aan het CFK, voor zich uit te kunnen schuiven. De club had het bedrag voor 24 februari dienen te voldoen.

De spelersvakbond (VVCS) heeft de liggende claim bevestigd. FC Utrecht zelf heeft nog geen mededelingen gedaan. Het CFK zal na vier aanmaningen de club failliet kunnen laten verklaren.

13-3-03
Het CFK heeft besloten het beslag niet door te zetten. Na overleg met FC Utrecht zijn beide partijen op de goede weg naar een oplossing.

Ralf sluit transfer niet uit

hensenhans wist ons vandaag het volgende te melden:

Ralf Schumacher spreekt nu ook zelf openhartig over een overstap naar aan ander team.

Zijn manager Willi Weber bracht zijn pupil al in verband met Toyota, maar toen zwakte Ralf die suggestie nog af. Na het teleurstellende optreden van Williams tijdens de openingsrace van het seizoen, speculeert Ralf nu openlijk over een transfer.

In de kwalificatie kwam Ralf niet verder dan de achtste plaats. In de race pakte hij nog net een punt mee. Maar hij laat blijkbaar buiten beschouwing dat Juan Pablo Montoya wel presteerde met de Williams. De Columbiaan leidde de Grand Prix geruime tijd en had een reŽle kans om te winnen.

"We zijn middelmatig en we moeten er vooral op letten dat we niet links en rechts voorbij worden gereden door McLaren-Mercedes", aldus Ralf in Sportbild. De broer van de meervoudig wereldkampioen maakte in de wintertest-sessies al geen geheim van zijn teleurstelling. Toen merkte hij op dat hij meer kilometers maakte in zijn huurauto van en naar het hotel dan in de nieuwe Williams-bolide.

"Ze moeten nu eindelijk eens laten zien wat hen in het afgelopen jaar niet is gelukt, namelijk dat ze zich in dezelfde mate als BMW continu verbeteren", zegt hij in het interview van deze week. Nu sluit hij een overstap - impliciet - niet uit. "Ik rijd nu nog bij BMW-Williams, maar ik weet niet hoe het daar voor mij verder gaat."

Ralf heeft haast met het winnen van een wereldtitel. Hij wil uitwijken naar McLaren of Toyota om te kunnen strijden met zijn broer. Voordat Michael afscheid neemt wil hij kampioen worden. "Zodat ik niet altijd hoef te horen dat ik alleen kampioen geworden ben omdat Michael er niet meer is." Met geen woord repte Ralf Schumacher over Montoya.

Braziliaanse apen praten als mensen

Wetenschappers zeggen dat een zeldzame Braziliaanse aap spraakpatronen heeft die gelijksoortig zijn als die van mensen. De muriqui apen praten met minstens 534 verschillende klanken met elkaar.

Eleonora Cavalcante Alvano zegt dat ze 140 uur opgenomen hebben van de apen die met elkaar in gesprek waren. "Er is geen enkel dier in de wereld met een taal die zo erg lijkt op die van mensen", zegt hij tegen Pasquisa Science Magazine.

De wetenschappers van de Campinas Universiteit in Sao Paolo zeggen dat het soort ook buitengewoon is vanwege de manier waarop ze leven. Ze leven in groepen die geleid wordt door de aap waar ze het meest van houden, in plaats van de sterkste aap zoals bij andere soorten gebruikelijk is.

De aapsoort behoort tot de zeldzaamste in de wereld. Er zijn nog minder dan 1000 over. Ze wonen in het oerwoud in het noordwesten van Rio de Janeiro.

Poging tot zelfmoord op Havo Purmerend

In Purmerend is gisterochtend een 14-jarige Havo-leerling (van het Jan van Egmond) rond elf uur van de derde verdieping van de school naar beneden gesprongen. De scholier uit klas 3 overleefde de val, maar raakte wel levensgevaarlijk gewond

Het gebeurde voor de ogen van zijn klasgenoten en lerares. Tijdens een leswisseling klom de jongen uit het raam, waarna hij nog eventjes op de rand balanceerde. Zijn lerares probeerde hem nog tegen te houden, maar kwam te laat en zag hoe hij zich voorover naar beneden liet vallen

De jongen is in kritieke toestand naar het VU-ziekenhuis in Amsterdam vervoerd. Volgens medeleerlingen liep de jongen al langer met zelfmoordplannen rond.

-
Zie ook: Verslagenheid is groot bij leerlingen , een artikel uit het Noord-Hollands dagblad.

Fraude schandaal nekt politiek Antwerpen

In Antwerpen zijn alle wethouders van de liberale regeringspartij VLD (Vlaamse Liberalen en Democraten) afgetreden nadat ze door het Vlaams Blok waren beschuldigd van van fraude en corruptie bij verscheidene gemeentelijke diensten.

Uit onderzoek van het extreem-rechtse Vlaams Blok, de enige oppositiepartij, bleek onder meer dat enkele wethouders met een creditcard van de stad privť-uitgaven hadden gedaan.

Gisteren kondigden de wethouders aan dat ze dit geld zouden terugstorten in de gemeentekas, maar inmiddels was de druk op hen zo toegenomen dat aftreden onvermijdelijk werd.

Met het ontslag wil de VLD naar eigen zeggen nieuwe onderhandelingen afdwingen bij de drie andere meerderheidspartijen.

Geen lintje voor chauffeur Fortuyn

De man die Volkert van der G. achtervolgde na de dodelijke schietpartij op Pim Fortuyn, chauffeur Hans Smolders, krijgt geen Koninklijk lintje. LPF-fractiemedewerkster Kom had samen met een groep anderen in de woonplaats van Smolders, Tilburg, een verzoek voor zo'n lintje ingediend.

De loco-burgemeester van Tilburg heeft echter per brief laten weten dat Smolders geen Koninklijke onderscheiding krijgt, omdat hij niet aan alle criteria van het reglement voor het toekennen van een lintje voldoet. Wat het probleem is, stond er niet bij.

De aanvragers van het lintje zijn boos; zij stellen dat als Smolders niet achter Van der G. was aangehold hij waarschijnlijk nooit was opgepakt, wat tot grote sociale onrust had geleid omtrent de identiteit van dader(s) van de moord.

Weer veel wietplanten op kampen in Brabant

victorv8 had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Opnieuw zijn bij bij invallen op twee woonwagenkampen in Brabant grote hennepkwekerijen ontmanteld.

in Luyksgestel stonden in een professioneel ingerichte loods 15.000 hennepstekjes klaar voor gebruik. Zeven mensen zijn aangehouden en bij verschillende woonwagens is de stroom afgesloten.

Bij een inval op een kamp aan de Welschapsedijk in Eindhoven trof de politie drie in werking zijnde kwekerijen aan, met in totaal bijna 400 planten. In de afgelopen twee weken werd al opvallend veel - zo'n honderd zakken - hennepafval gevonden rond het kamp. De zeven andere bewoners hadden geen kwekerij. In hun bergingen werden volgens de politie wel nog enkele resten van een plantage gevonden. Uit nader onderzoek bleek dat er op elf plaatsen illegaal stroom werd afgetapt.

Eerder dit jaar werden in Eindhoven al op meerdere kampen wietplantages opgeruimd.

Loods op kamp in Luyksgestel

AH-medewerkers vast na slaan dief

_Administr8or_, jofmob, Phillip (Dwarsligger), VTec555 , Athrim, Eddow, nickname18 en Hiawatha hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een Albert Heijn medewerker die dinsdagavond werd aangehouden op verdenking van zware mishandeling van een winkeldief is gisteravond vrijgelaten, een andere medewerker, een beveiligingsmedewerker die voor hetzelfde vergrijp is aangehouden, zit nog wel vast.

De twee schoppende en slaande AH-medewerkers en hun doelwit, een 33-jarige winkeldief, werden dinsdagavond op het Krugerplein in Amsterdam Oost, op straat gearresteerd. De dief zag er volgens de politie 'behoorlijk gehavend' uit: beide ogen waren dichtgeslagen, overal had hij kneuzingen en bloeduitstortingen. Hij moest door een arts worden behandeld.

De AH-medewerkers gingen op straat twee winkeldieven achterna die kort tevoren een aantal artikelen hadden gestolen. Eťn van de dieven zou met een zakmes hebben gedreigd. Daarop ontstond de vechtpartij. De andere winkeldief wist tijdens de vechtpartij te ontkomen. In de bewuste AH-vestiging zijn de afgelopen jaren vaker incidenten geweest tussen bewaking en lastige klanten. De politie moest een paar keer ingrijpen.

Wouter Bos geeft studenten tekst en uitleg

Mohammedd had ons via de newssubmit het volgende te melden:

PvdA voorman Wouter Bos zal vanmiddag tekst en uitleg komen geven over de bezuinigingsplannen van het kabinet op de studentendemonstratie op het Malieveld in Den Haag. Dit nadat hij gisteren werd overspoeld met mail van studenten na een oproep van Yorin FM dj Boris van Zonneveld.

Door de oproep van de dj raakte de e-mailbox van Bos totaal verstopt. Hij kon geen e-mail meer ontvangen. Vandaag gaan studenten onder het motto 'Alle studenten vrij' demonstreren in Den Haag. Van Zonneveld zal de actie de hele dag volgen voor Yorin FM.

Snel ijs eten veroorzaakt hoofdpijn

WaSTeiL had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een ijsje te snel opeten geeft meer kans op hoofdpijn. Dat hebben Canadeese onderzoekers ontdekt. Bij een proef kreeg eenderde van de onderzochte mensen die hun ijsje vluchtig opaten naderhand hoofdpijn. Overigens is de hoofdpijn daarna snel weer verdwenen.

Hoe de hoofdpijn ontstaat is voorlopig nog een raadsel. Het komt in ieder geval niet door de temperatuur, want de hoofdpijn treed op in de zomer, maar ook in de winter.

Het onderzoek werd gehouden onder 145 Canadese scholieren. Een op de acht daarvan kreeg ook hoofdpijn als ze het ijsje rustig opaten.

Amerikanen houden vast aan 17 maart

Voor de Amerikanen blijft 17 maart de uiterste datum waarop Irak moet bewijzen dat het bereid is te ontwapenen. Dat zei de ambassadeur van de Verenigde Staten tijdens een vergadering van de VN-Veilgheidsraad.

Dit is de eerste openlijke breuk tussen de Amerikanen en de Britten. Groot-BrittanniŽ wil de wapeninspecteurs langer de tijd geven.

Donderdagavond vanaf 21.00 uur (Nederlandse tijd) praat de Veiligheidsraad over het Britse voorstel om Saddam Hussein langer de tijd te gunnen om zich te ontwapenen. De Amerikanen hopen dat de vijftien leden van de raad zich zo snel mogelijk uitspreken vůůr een Brits-Amerikaans-Spaanse resolutie die Irak tot 17 maart de tijd geeft om aan de eisen van de Verenigde Naties te voldoen.

20 dollar voor ieder punt

Peter Sauber heeft een nieuwe manier gevonden om zijn 2 Formule1 auto's over de finish te krijgen. Hij biedt al zijn 250 werknemers namelijk 20 dollar aan, voor ieder WKpunt dat gescoord wordt

Dit is niet totaal een nieuw systeem, de Zwitserse team baas heeft dit systeem al enkele jaren lopen. Maar gezien de nieuwe puntenverdeling zijn er nu 8 plaatsen waar punten voor worden gegeven. Afgelopen weekend moest de team baas dus $60 betalen, vanwege Heinz-Harald Frentzen zijn zesde plaats.

Teambaas Peter Sauber heeft zijn doel voor het seizoen duidelijk gemaakt. Hij wil tenminste 40 WK punten behalen aan het einde van het seizoen. Vorig jaar behaalde zijn team 11 WK punten, maar als je dit omrekent naar het nieuwe punten systeem zijn dat er 37. Dus er is best een mogelijkheid dat Sauber dit dus gaat halen.

NS top krijgt bonus na record verlies

Rincewind had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De top van de Nederlandse Spoorwegen krijgt een flinke prestatiebonus. Ook na het verlies van 69 miljoen euro bij NS reizigers.

Zo krijgt financieel directeur Marcel Niggebrugge een bonus van 86.000 euro bovenop zijn jaarsalaris van 406.000 euro. Dit blijkt uit het jaarverslag van het spoorbedrijf.. Ook commercieel directeur Meerstad kan een extraatje van 20.000 euro tegemoetzien.

Aangezien het totale spoorbedrijf toch winst boekte, krijgen de topmannen de bonus die gerelateerd is aan de prestaties.

Verstappen rijdt met 47 kilo ballast

hensenhans wist ons vandaag het volgende te melden:
Minardi rijdt met 47 kilo balast

Minardi heeft 47 kilo ballastgewicht aangebracht op de PS03. De nieuwe auto is belangrijk lichter dan die van vorig jaar. Acht kilo van die gewichtsreductie komt op de rekening van Bridgestone. Hun banden zijn twee kilo per stuk lichter dan de Michelins. Dat schrijft RaceReport in een uitgebreid artikel over Jos Verstappen. De editie met het verslag van de Grand Prix van Melbourne is vandaag al verschenen.

Het voordeel van ballastgewicht boven gewoon gewicht is dat de technici het kunnen plaatsen waar hun het best uitkomt. In de auto van Verstappen is het zo veel mogelijk vooraan aangebracht om de balans van de auto te verbeteren. Jos Verstappen denkt dat veel van de tijdwinst voor dit seizoen van Bridgestone moet komen.

"We moeten banden zien te krijgen die goed op onze auto passen", aldus Jos Verstappen in RaceReport. "Nu is dat nog niet zo, maar dat begrijp ik wel. We hebben niet veel getest, dus wat moesten ze meenemen?" Volgens RaceReport kan Minardi tijdwinst boeken door de banden optimaal af te stemmen op de auto.

Paul Stoddart laat zich inmiddels minder openlijk uit over zijn conflict met de topteams. "Ik heb een gesprek gehad met Ron [Dennis] om de lucht een beetje te klaren", aldus de AustraliŽr. "Ik denk dat we allebei dingen hebben gezegd die we nu betreuren. We hebben afgesproken dat we onze meningsverschillen voortaan achter gesloten deuren bespreken. Mensen die mij kennen weten dat ik niet graag mijn mening achterhoud, maar ik denk dat het beter is voor Minardi. Er zijn zo veel meningsverschillen dat we ons beter op het racen kunnen concentreren en kijken of de tijd wat van de problemen kan wegnemen."

Uitslagen CL (12/03/03)

We zijn bezig in de tweede ronde van de Champions League, met gisteravond vier wedstrijden op het programma. Hieronder vind je de uitslagen en de nieuwe tussenstanden.

Uitslagen Champions League (12/03/03)
Groep C
Real Madrid - AC Milan (3-1)
Borussia Dortmund - Lokomotiv Moskou (3-0)

Groep D
Manchester United - FC Basel (1-1)
Juventus - Deportivo La CoruŮa (3-2)

Tussenstanden Champions League (na 12/03/03)
Groep C

Pos.ClubAPV-T
1. AC Milan * 5125-3
2. Real Madrid 588-6
3. Borussia Dortmund 577-5
4. Lokomotiv Moskou 513-9

Groep D
Pos.ClubAPV-T
1. Manchester United * 51311-3
2. Juventus 5710-9
3. Deportivo La CoruŮa 545-8
4. FC Basel 543-9

UEFA stelt onderzoek in naar vermeend racisme

De UEFA gaat een onderzoek instellen naar het vermeende racisme van Vieri.

De UEFA heeft bekend gemaakt dat het gaat onderzoeken of Inter-speler Cristian Vieri zich schuldig heeft gemaakt aan racisme.

Het voorval zou zijn gebeurd in de Champions-Leaguewedstrijd tegen Newcastle dinsdagavond. De aanvaller zou vlak voor tijd enkele racistische opmerkingen hebben gemaakt tegen invaller Lomana LuaLua van Newcastle United.

De Engelse club diende, na afloop van de wedstrijd, een officiŽle klacht in over het incident. De UEFA doet uiterlijk 21 maart uitspraak.

Austria Wien in de markt voor Didulica

Austria Wien heeft interesse in de reserve doelman van Ajax

De reden dat Ajax de getalenteerde doelman laat vertrekken is dat Didulica en Ajax er niet in geslaagd waren eind januari een verlenging van zijn aflopende contract overeen te komen. De 25-jarige doelman wou meer geld dan dat Ajax bereid was te geven.

Austria Wien is momenteel de koploper in de Oostenrijkse Bundesliga. Lerby, de zaakwaarnemer van de doelman, heeft een aanbod ontvangen van de club uit Wenen. Maar verdere details wil hij er voorlopig niet over kwijt.

nachtblogje

Reclame filmpjes met bier zijn altijd nťt ff iets leuker .. bierreclame filmpje

Een MP3tje over een icecreamman klinkt iig beter dan de nieuwste *hit* van Andyboy.. Bingo??
aids is never funny??
Wat kun je als familie toch een lol hebben op een camping met je neefje Feetlicker
Je vraagt je wel weer af wat voor song Andy zou gaan maken nadat hij dat filmpje heeft gezien.
Helaas voor zijn familie .. Andy hťťft gekeken!! peanut
Andy is zelf niet meer in staat om al deze blogjes te bekijken De hypochonder

Politiepistool gaat af in school

Dinsdag heeft een politieagent in een basisschool in Klazienaveen zijn dienstwapen afgevuurd. De afgevuurde kogel raakte niemand. De politieleiding stelt een onderzoek in naar het incident.

Volgens een woordvoerder was de agent dinsdagochtend samen met een collega op de Pastoor Middelkoopschool in Klazienaveen om mee te werken aan een les over de politie. Nog voordat de les begon toonde de politieman zijn wapen aan een tiental leraren in de personeelskamer.

De woordvoerder verklaarde dat daarbij het wapen per ongeluk af ging. De kogel kwam in een muur terecht. De schoolkinderen hebben niets van het voorval gemerkt. Wel zijn woensdag alle ouders geÔnformeerd.
Laatste reviews en specials
review
Death Stranding
review
Blu-ray: Fast & Furious: Hobbs & Shaw
review
Ring Fit Adventure
review
CD: Robbie Williams - The Christmas Present
special
Fun met Funda #174 - Terug in de tijd met Cafť de Veehandel
review
Pokťmon Sword en Shield
©FOK.nl e.a.