FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van vrijdag 10 november 2000

Spice Girls slopen hotelkamer

Machiel had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Normaal gesproken zou je denken dat hotelkamers alleen maar worden kapotgeslagen door arrogante, omhooggevallen rocksterren. Nou, vergeet het maar: The Spice Girls kunnen er ook wat van.

Het feestje dat zij in een Londens hotel vierden ter ere van hun nieuwe album Forever, eindigde deze week in een schadeclaim van 10.000 dollar (zo'n 25.000 gulden). Belangrijkste 'slachtoffer' was de zeldzame marmeren tafel die in de kamer stond opgesteld. Ook het tapijt kan inmiddels wel een flinke reinigingsbeurt gebruiken. 'Het leek wel of er een bom was ontploft', aldus een gedupeerde hoteleigenaar. Tsja, Spice up your life...

Dieven pinnen 5 miljoen gulden

De politie uit de Australische stad Adelaide heeft tijdens een huiszoeking ruim vijf miljoen gulden in contant geld gevonden onder de vloer van een woning. Het geld was afkomstig uit pinautomaten waar met één gestolen creditcard van een student in totaal 6800 keer was gepind.

De in mei gestolen creditcard was als gestolen gemeld aan de Bank of East Asia, maar desondanks konden de dieven de kaart gebruiken zo meldt de Sydney Morning Herald. Drie mannen en een vrouw zijn in verband met de geldvondst aangehouden.

Winter Efteling

De Efteling gaat weer open in de winter. In december en januari opent het sprookjes/attractiepark 20 dagen de poorten. Vorig jaar gebeurde dat ookal bij wijze van proef. Het bleek een gouden greep, want ruim 188.000 bezoekers passeerden de kassa's.

Tijdens de komende winteropenstelling zijn bijna alle attracties in gebruik. Bovendien legt de Efteling onder meer een ijsbaan aan en krijgt het park een winters aanzien.

De directie onderzoekt momenteel of het mogelijk is de Efteling in de toekomst alle weekeinden in de winter open te houden.

Mr. miss-world overleden

De Britse bedenker van de miss world verkiezingen, Eric Morley, is gisteren op 82-jarige leeftijd overleden, aldus een woordvoerster van het Britse tv-kanaal Channel Five, dat de schoonheidswedstrijd dit jaar uitzendt.

Morley stelde de verkiezing van 's werelds mooiste vrouw 49 jaar terug in om de aandacht te vestigen op een Britse keten van theaters en speelzalen waarvan hij een van de directeuren was. De verkiezing, waarvan de opbrengsten naar een goed doel gingen, was in het begin een groot succes, maar later kwam er steeds meer kritiek, onder andere uit feministische hoek.

www.pamtv.com

Ex-Baywatchster Pamela Anderson is al een veelvuldige verschijning op het internet, maar dat was blijkbaar nog niet genoeg en ze is nu haar eigen site gestart onder de naam PamTV.

"Dit is de enige manier om je eigen 'beroemde' persoontje in de hand te houden", aldus de rondborstige actrice.

De site is een beetje in cartoon-style uitgevoerd en bevat o.a. foto's en videoclips van Pammie. Al met al stelt de site nog weinig voor, maar miss Anderson hoopt dat er nog andere beroemdheden aan mee zullen gaan werken.

Madonna's concert op internet

Fans van Madonna zonder kaartje voor haar eerste concert op Britse bodem in 7 jaar, hoeven het toch niet echt te missen. Zij kunnen het optreden van de 42-jarige material girl rechtstreeks via internet volgen. Dat heeft het Microsoft Network gisteren bekendgemaakt.

Het concert zal op 28 november in Londen plaatstvinden en wordt bijgewoond door 3500 genodigden. MSN hoopt dat zoveel mensen via het internet het optreden zullen volgen dat er een nieuw record wordt gevestigd. Het vorige staat op naam van Sir Paul McCartney wiens optreden in Liverpool vorig jaar 3 miljoen kijkers via het world wide web trok.

Bankgegevens door foutje openbaar

Door een fout bij de Zwitserse bank Credit Suisse kon er een week lang de financiële gegevens van acteur Roger Moore, zanger Udo Jürgens en duizend andere prominente klanten van de bank ingezien worden. Behalve rekeningnummers en overboekingen waren ook de adressen van de rijke klanten te bekijken.

Volgens een woordvoerder van Credit Suisse kwamen de vertrouwelijke gegevens door een foutje op de site van hun internetbank Direct Net terecht. Daar waren ze een hele week voor iedereen te zien, totdat een Zwitsers magazine de bank wees op de fout.

Zanger Udo Jürgens noemt het een grote schande en overweegt gerechtelijke stappen tegen de bank. Andere prominente klanten hebben hun rekening reeds opgezegd.
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1269
special
Random Pics van de Dag #1268
special
Random Pics van de Dag #1267
special
VrijMiBabes #208 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1266
special
Random Pics van de Dag #1265
©FOK.nl e.a.