FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van zaterdag 11 november 2000

Vliegticket voor gebakje

Jennifer Lopez heeft afgelopen week een aparte vliegticket gekocht voor een verjaardagstaart! De zangeres wilde ervoor zorgen dat de speciale verjaardagstaart voor Puff Daddy intact zou blijven gedurende de vlucht.

De medewerkers van de luchtvaartmaatschappij keken even raar op toen de zangeres een extra ticket bestelde voor het gebakje. Puff Daddy heeft inmiddels de taart in ontvangst mogen nemen en weggewerkt...

Skiërs ingesloten in brandende trein

Naar schatting 180 skiërs zitten opgesloten in een brandende wagon van een Oostenrijkse kabelspoorbaan op de Kitzsteinhorn. Dat meldde het Oostenrijkse persbureau APA zaterdagochtend.

De steile treinverbinding tussen Thörl in het dal van Kaprun en het skioord Kaprun is 3800 meter lang waarvan 3200 meter door een tunnel loopt. De autoriteiten hebben groot alarm geslagen. Dertien helikopters zijn naar het gebied gestuurd om te assisteren bij de reddingsoperatie.


Gokken op Internet mag van Den Haag

Het kabinet heeft besloten dat er op kleine schaal mag worden gegokt via Internet. Een nota met die strekking is vandaag aangenomen. Wel moet een deel van de inkomsten uit deze activiteiten naar een goed doel gaan.

Diverse organisaties, zoals de Staatloterij en Holland Casino hadden al plannen ontwikkeld om op Internet een goksite te beginnen. Dit mocht echter niet vanwege de wet op de kansspelen, zo oordeelde de overheid. De regels zullen nu versoepeld worden.

Ook was men in Den Haag bang, dat deze manier van gokken heel snel verslavend zou werken. Om dat te voorkomen, dient de server achter de goksite een soort alarm te geven wanneer het gokken uit de hand dreigt te lopen.

Spaanse drugsvissers

In minder dan een jaar tijd hebben Spaanse vissers 3600 kilo hasj in hun netten gekregen. De drugs is waarschijnlijk overboord gegooid door smokkelaars die de drugs uit Marokko hadden gehaald en door de Spaanse kustwacht werden achtervolgd.

De vangsten werden gedaan voor de kust van de zuidoostelijke provincie Murcia.

Alleen afgelopen donderdag al overhandigden vissers 150 kilo hasj aan de politie die zij van 200 meter diepte hadden opgevist.

De dood van inspector Morse

De beroemde Britse detective, Inspector Morse verdiende het te sterven. Hij zorgde slecht voor zichzelf, aldus zijn schepper Colin Dexter zaterdag over de boek- en televisieheld. De schrijver laat de knorrige inspecteur met zijn grote voorliefde voor whisky aanstaande woensdag in de laatste aflevering op televisie sterven.

De reeks werd een wereldwijd succes en hield 750 miljoen kijkers in 50 landen aan de buis gekluisterd. Dexter verkocht 3 miljoen Morse-boeken en verdiende in totaal bijna 16 miljoen piek aan de detective.

RSI door schroevendraaier

Niet alleen door de computermuis, maar ook door de ouderwetse schroevendraaier lan je een muisarm krijgen. Ergonomisch verantwoord ontworpen schroevendraaiers kunnen de kans op RSI verminderen, aldus dr. P. Vink van TNO Arbeid.

Behalve de verminderde kans op RSI blijken schroevendraaiers die door TNO als goed zijn getest, ook minder blaren op te leveren en de productiviteit te verhogen.

Shoarma niet lekker, vrouw neergeschoten

zieggezaggejantje schreef het volgende stukje voor de newssubmit:

Een 47-jarige Eindhovenaar is donderdagavond aangehouden door de politie omdat hij de shorma die zijn vrouw had gekocht niet lekker vond. Natuurlijk is het zijn goed recht om die shoarma niet lekker te vinden maar wat had deze man gedaan? Hij had voor het gemak zijn eigen vrouw maar door haar
buik geschoten en was daarna naar de bennekelstraat gewandeld om bij de eigenaar van de desbetreffende shoarmazaak hetzelfde te doen.

Ut moe nie gekker worden in Eindhovuh!!!!
Laatste reviews en specials
special
VrijMiBabes #207 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1258
special
Random Pics van de Dag #1256
special
Random Pics van de Dag #1255
special
VrijMiBabes #206 (not very sfw!)
special
FOK! Zien en doen: Weekend van het Verdedigingserfgoed
©FOK.nl e.a.