FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van dinsdag 7 maart 2000

Pamela laat met zich spelen

misterM had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Rondborstige concurrentie voor Lara Croft: Pamela Anderson Lee leent haar allerminst onaangename verschijning als hoofdfiguur in een nieuw computerspel.
De blonde vamp kan je binnenkort met je joystick laten bewegen in de gameversie van de tv-serie VIP, waarin Pamela een eigen security bedrijf runt. Het Franse softwarebedrijf Kalisto maakt zal de game uitbrengen voor Dreamcast, Playstation en PC.

"In haar film 'Barb Wire' speelde Pamela een gevaarlijke dame die absoluut geen 'babe' genoemd wilde worden. In deze game echter is ze wel degelijk een babe: een cyberbabe", aldus een woordvoerder van Kalista. Net als Lara Croft...

In de TV-serie speelt Anderson de rol van Vallery Irons, "bodyguard to the stars". Samen met haar vrouwelijke collega's rekent ze af met de grootste criminelen, zonder daarbij van top tot teen in uniform te zijn gestoken. De serie zal uiteindelijk in zo'n zestig landen wereldwijd te zien moeten zijn.

Als ik het goed begrijp moet ik dus met Pamela spelen via mijn joystick ?
Ik heb liever dat Pamela met mijn joystick speelt als ik eerlijk ben

Frankrijk wil eigen internet-termen

Het Ministerie van Financiën in Frankrijk vindt het Engels woordgebruik binnen de Franse taal onacceptabel en heeft een lijst opgesteld met onder andere alternatieve woorden voor termen als 'web', 'e-mail' en 'byte'.

Een paar jaar geleden moest de sportverslaggeving het al ontgelden. Daar zijn woorden als 'goal' en 'penalty' 'verboden'. Nu is het dus de beurt aan internet. Het Ministerie heeft al alternatieve woorden bedacht voor internettermen. Zo moet e-mail veranderen naar 'message electronique', web naar 'la toile' en byte naar 'octet'. Ook buiten het internet moet het taalgebruik in het economische leven weer 'ver-Fransen'.

Maar nationalistisch zijn ze helemaaaal niet!

AltaVista start 0800-provider

AltaVista gaat op korte termijn een internetprovider in Groot Britannië lanceren, waarbij ingebeld kan worden op een gratis nummer. Wel worden eenmalige aansluitkosten (130 gulden) en lage jaarlijkse abonnementskosten (35 gulden) in rekening gebracht.

In Groot Britannië zijn honderden gratis internetproviders, maar die zadelen de gebruiker natuurlijk nog gewoon op met telefoontikken. Verwacht wordt dan ook dat er veel 'grootgebruikers' - internetters die hun verbinding de hele dag belasten - onder de klanten zullen ontstaan. Om die reden laat AltaVista 'slechts' een half miljoen klanten toe in het eerste half jaar.

AltaVista zal haar inkomsten halen uit e-commerce. Het bedrijf verwacht hiermee, samen met de geringe abonnementskosten, rond te komen door 'de groeiende mogelijkheden'.

Bush dankt populaire snack

Dixidito had ons via de newssubmit het volgende te melden:
De republikeinse kandidaat voor het Amerikaanse presidentschap Bush is het slachtoffer geworden van een practical joke. Tijdens een campagne in Michigen zei een comedian, die zich voordeed als verslaggever, dat Bush de steun had gekregen van de Canadese premier 'Jean Poutine'. Bush antwoordde dat hij zeer ingenomen was met de steun uit Canada.De Canadese premier heet echter Jean Chretien en die houdt zich afzijdig van de Amerikaanse politiek. Poutine is een populaire snack in de provincie Quebec. Bush was eerder ook al gestruikeld over namen van andere buitenlandse leiders.

Zullen we Bush vragen de nieuwe McDonalds-spot te doen? "Yes I'm a kroket"

Logeren in het Marlboro Hotel

Nummie meldde ons via de newssubmit het volgende:

Philip Morris heeft het moeilijk. De sigarettenverkoop daalt en vooral in de Verenigde Staten dienen zieke rokers torenhoge claims in tegen de tabaksfabrikanten. De Engelse zakenkrant Financial Times bericht vandaag dat Philip Morris met de merknaam Marlboro een geheel nieuwe weg in wil slaan. Ze overweegt onder andere het overnemen van een luxe hotelketen tot Marlboro Hotel. Ook denkt men aan een glossy magazine, een kabeltelevisiekanaal en een mobiele telefoonaanbieder. De laatste twee ongetwijfeld omdat de internet- en telecomaandelen zo lekker in de markt liggen.
Het concern, dat een goedgevulde overname kas heeft, denkt dan ook vooral aan de acquisitie van bestaande bedrijven. Als daar een Marlboro etiket op wordt geplakt, voldoet het bedrijf aan de aangescherpte Europese advertentieregels, die directe tabaksreclame verbieden. Het aandeel Philip Morris is rond 18.00 uur Nederlandse tijd gestegen met een armzalige 0,06 dollar.

Zou je nou ook Hilton sigaretten gaan krijgen ?

De perfecte moord

Laurens had ons via de newssubmit het volgende te melden

Er is wel een erg merkwaardig artikel op Uitvaart.nl. Namelijk: De handleiding voor de perfecte moord.
Hierin wordt onder andere uitgelegd hoe je het slachtoffer moet vermoorden en hoe je hem of haar officieel dood kunt laten verklaren zonder dat iemand weet dat er moord aan te pas is gekomen.

Hmm, zou er een bijsluiter bij zitten ? Bijwerkingen: 20 jaar cel.

Baby slaapt door alles heen

TARAraboemdijee had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een jong gezin uit Tilburg is zaterdag op de A28 in Drenthe drie keer over de kop gevlogen en in een sloot beland. De moeder raakte ernstig gewond, maar haar zes maanden oude baby liep geen schrammetje op. De kleine lag in haar maxicosi en sliep tijdens de crash en gedurende alle commotie daarna gewoon door....

Airbags weghalen en Maxicosi's ipv stoelen neerzetten dan maar?

Shania Twain in de greep van sekte

Wederom had misterM ons wat te melden via onze newssubmit....
Shania Twain, een van de meest succesvolle zangeressen ter wereld, zou lid zijn geworden van een religieuze sekte. Volgens haar broer, Daryl, maakt de 'Sant Mat'-sekte van haar een robot.
Shania is in de sekte geïntroduceerd door haar man John 'Mutt' Lange. De leer van de sekte is gestoeld op een eeuwenoude vorm van Indische yoga.
Als lid van de sekte mag Shania geen alcohol drinken, vlees eten of seks hebben (), ook niet met haar man (Ermmm, Shania als vrouw en geen seks ? I think not !). Verder is ze verplicht vier uur per dag te mediteren en een 'biecht-dagboek' bijhouden.

De 'Sant Mat'-beweging wordt geleid door goeroe Thakar Singh en heeft vestigingen in Duitsland en Zwitserland, waar Shania Twain ook woont.
Alle leden, dus ook Shania, moeten de leider dagelijks op de hoogte brengen van wat ze de afgelopen vierentwintig uur hebben uitgespookt en in de biecht gaan als ze zich niet aan de geen seks-regel hebben gehouden (hmm, die biechtjes wil ik wel 's horen )
Na een bezoek aan zijn zus in Zwitserland maakt Darryl zich zorgen dat Shania naar de pijpen van haar man moet dansen en dat ze volledig in de greep is van de sekte. Shania is één van de vier vrouwen die ooit meer dan twaalf miljoen exemplaren van één album hebben verkocht ("The Woman In Me").
Die "woman" is nu kennelijk wat in de war

Cameravrije Big Brother in Duitsland

misterM stuurde ons via de newssubmit het volgende bericht: De Duitse versie van Big Brother blijft voorlopig in de lucht. Wel moet het omstreden televisieprogramma op het Duitse RTL-2 het concept aanpassen. De kandidaten krijgen een aparte ruimte zonder camera's waar ze maximaal een uur per dag mogen doorbrengen.Deze wijziging komt voort uit het overleg op maandag tussen de mediaraden in Duitsland. Deze kwamen bijeen op initiatief van de mediaraad van de deelstaat Hessen, die al na twee dagen pleitte voor een uitzendverbod van Big Brother. Het programma zou indruisen tegen de 'menselijke waardigheid', maar die betiteling ging de overige veertien mediaraden toch te ver. Voyeurisme is niet verboden, luidt voorlopig het oordeel. Besloten is om het nog even aan te kijken en vervolgens op 14 maart weer bijeen te komen voor een vergadering over het omstreden programma.Ondertussen heeft de eerste kandidaat de wooncontainer al verlaten. Zondag vertrok de 29-jarige Despina uit vrije wil. Ze had zich volgens eigen zeggen niet lekker gevoeld in het Big Brother-huis. De interesse voor het programma neemt in Duitsland nu al af trouwens. Keken afgelopen woensdag nog 3,3 miljoen mensen naar de eerste uitzending, zondag waren het er nog maar 2,2 miljoen. Een marktaandeel van krap 6 procent.

Zijn Duitsers dan TOCH nuchterder dan wij Hollanders ?

Michael Jackson stapel op Jennifer Lopez

misterM meldde via onze newssubmit het volgende:

Michael Jackson - The King Of Pop - is hevig verliefd op de wonderschone Jennifer Lopez en doet alles om haar hart te veroveren. Zo zou hij haar dagelijks met verse bloemen bestoken en haar meerdere malen bellen, in de hoop dat zij zal breken met Puff Daddy’ (Sean Combs) en voor hem zal kiezen. (*proest*)
Volgens een vriend is Jackson geobsedeerd door Lopez. Jackson zou tegen hem gezegd hebben: "Ik weet tenminste hoe ik haar als een dame moet behandelen. Ik ben zoveel beter voor haar dan Puff Daddy."

Lopez zou vriendelijk hebben gereageerd op de avances van Jackson, maar niet van plan zijn om Puff Daddy te verlaten.

Puff Daddy, die door de New Yorkse justitie vervolgd wordt wegens illegaal wapenbezit en poging tot omkoperij, heeft aan Jacksons nieuwe album meegewerkt. Volgens een insider verliep die samenwerking niet zonder problemen. "Michael was zijn gebruikelijke onmogelijke zelf. Zijn ego is zo gestoord dat hij geen opbouwende kritiek aan kan, vooral niet over zijn muziek."

Ik wens Michael hierbij veel succes met zijn veroveringspogingen, maar ik vrees het ergste voor 'm

Vrouw met mes in nek

Een vrouw uit Pennsylvania heeft bijna een uur boodschappen gedaan, zonder door te hebben dat een voorbijganger een mes in haar nek had gestoken. De 62-jarige Darlene Jones was vrijdag op weg naar de buurtsuper, toen een rennende voorbijganger haar een tik tegen haar nek gaf, althans dat dacht ze. Ze vervolgde vervolgens haar weg, alsof er niks gebeurd was.

Verschillende mensen zijn de vrouw tegen gekomen, maar niemand die zag dat er iets vreemds aan de hand was. Pas toen de vrouw thuis kwam, bemerkte haar dochter dat er een keukenmes in haar moeder's nek zat. De dochter trok het mes eruit, waarna het bloed eruit spoot. Met spoed werd de bejaarde vrouw naar het ziekenhuis gebracht, waar ze het overigens goed maakt.

Zo zie je maar, Nederland heeft geen patent op zinloos geweld.

Ook Mona komt met CD

Afgelopen weekend werd tijdens een programma op radio-zender WOS onthuld, door BB-Mona zelf, dat zij een CD zal uitbrengen. Wat voor muziek er op staat zei ze er niet bij. Overigens vonden Mona en Martin dat Ruud het meeste uit de groep ligt. Beiden waren ook niet echt content met Ruud's cdtje. Voor wie Mona graag wil horen zingen, op 20 maart is de cd-presentatie in de Skihut in Rotterdam. Iedereen is vanaf 20:00 uur welkom, om 22:00 uur zal de presentatie zijn.

Ook werd nog even duidelijkheid geschept over wat iedereen al vermoedde: de relatie tussen Bart en Sabine is definitief over en uit...

Ruzie in De Bus bijgelegd

Bij Big-Brother wilde het maar niet gebeuren , maar in De Bus is het al gebeurd. Ruzie in de tent. De sfeer was niet best de laatste dagen in de Bus. Met name tussen Búllent en Seki was de verhouding zeer slecht na het wegstemmen van Bart. Seki beschuldigde Búllent van matennaaierij vanwege diens keuze voor Bart en zijn tegenstrijdige verklaring. In de ogen van Seki had Búllent op Bart gestemd om zo Esmeralda voor zichzelf te kunnen hebben. Uiteindelijk werd onder aanvoering van Jop en Iwan toch begonnen met een groepsgesprek waar in 30 minuten de problemen werden uitgepraat. Van deze ruzie/bijlegging is een geluidsopname beschikbaar die je hier kunt beluisteren. De opname bevat de eerste 15 minuten waarin de grootste spanningen worden opgelost. SBS6 zal dit waarschijnlijk pas vanavond of morgen uitzenden!


Dank aan BUS-expert R@b die dit vertelde via de newssubmit.

Kaartje komt wat laat aan

TARAraboemdijee kwam in het krantje van z'n oma het volgende leuke bericht tegen. Als jij nou ook iets leuks tegenkomt, kun je dat hier aan ons vertellen.


Een kaartje met groeten uit Valkenburg, bestemd voor een familie in Den Helder is afgelopen week bezorgd bij de zoon van het echtpaar. Dat is op zich nog niet zo bijzonder. Wat nou echt bijzonder is dat de betreffende kaart in de brievenbus werd gestopt op 5 september 1965. Afgelopen week werd hij dus door de PTT gebeld of hij nog belangstelling had voor een ansichtkaart die geadresseerd was aan zijn in 1996 overleden ouders. Het was voor hem een raadsel waarom de PTT zolang werk heeft gehad om de vakantiekaart, die van de juiste naam, adres en woonplaats was voorzien, te bezorgen.


Ach, niet zo kieskeurig zijn hoor. Je hebt 'm nou toch?

Muis is martelwerktuig

Chakotay las in z'n krantje een apart berichtje, en dat heeft 'ie hier even gemeld.

De schuld voor het ontstaan van RSI (muisarm) wordt steeds bij de werkgever gelegd. De ware schuldige is echter de computermaffia die ons met een onwerkbaar instrument heeft opgescheept. Ik werk al 22 jaar als secretaresse. Ondanks het vele typen, heb ik nooit klachten gehad, totdat wij 4 jaar geleden van WP 5.2 op Word overstapten en dus niet ontkwamen aan het verschijnsel muis. Ofschoon ik doel al in deeltijd werkte (16 uur per week) had ik binnen een jaar tijd klachten aan mijn rechterarm, die nu zo erg zijn dat ik de boel alleen met fysioterapie en accupunctuur enigzins aan de gang kan houden. Het is waanzinnig dat een tekstverwerkingsprogramma alleen nog maar afficiënt te bedienen is met een muis. De volstrekt onnatuurlijke, overstrekte, houding waarin je je arm moet houden en het dubbelklikken is m.i. vragen om problemen. Ik begrijp dan ook niet dat de Arbo-dienst geen verbod op de muis heeft ingesteld. In de lijn van rokers die nu de tabaksindustrie aanklagen lijkt het mij heel redelijk om een schadeclaim bij Bill Gates c.s. in te dienen.

Ah juist, en dan 'n claim indienen en verwachten dat ze 'm betaald krijgt zeker . This is not America!

WordOnline loopt lekker op de beurs

Volgende week gaat World Online pas naar de beurs, maar in de grijze handel, dat zijn orders om aandelen te kopen zodra ze beschikbaar zijn, is het aandeel al 83 euro waard. Het is opvallend om te zien met hoeveel geweld de beleggers zich op alles storten wat met internet te maken heeft. Het blijkt ze weinig uit te maken dat er flink verlies werd geleden.
Als het aandeel 83 euro waard is, dan heeft WorldOnline op dat moment een waarde van zo'n 50 miljard gulden. Bijna anderhalf keer de waarde van Heineken. Niet slecht voor 'n ISP.
Omdat behalve de medewerkers van World Online ook de abonnees voorrang hebben bij de aandelen zijn er aardig wat nieuwe leden bijgekomen de laatste tijd.

Hmm, als ze zich toch overal op storten, waarom gooien we Fokzine eigenlijk niet de beurs op
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1269
special
Random Pics van de Dag #1268
special
Random Pics van de Dag #1267
special
VrijMiBabes #208 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1266
special
Random Pics van de Dag #1265
©FOK.nl e.a.