Shania Twain in de greep van sekte

Danny (FOS4)
Wederom had misterM ons wat te melden via onze newssubmit....
Shania Twain, een van de meest succesvolle zangeressen ter wereld, zou lid zijn geworden van een religieuze sekte. Volgens haar broer, Daryl, maakt de 'Sant Mat'-sekte van haar een robot.
Shania is in de sekte geïntroduceerd door haar man John 'Mutt' Lange. De leer van de sekte is gestoeld op een eeuwenoude vorm van Indische yoga.
Als lid van de sekte mag Shania geen alcohol drinken, vlees eten of seks hebben (), ook niet met haar man (Ermmm, Shania als vrouw en geen seks ? I think not !). Verder is ze verplicht vier uur per dag te mediteren en een 'biecht-dagboek' bijhouden.

De 'Sant Mat'-beweging wordt geleid door goeroe Thakar Singh en heeft vestigingen in Duitsland en Zwitserland, waar Shania Twain ook woont.
Alle leden, dus ook Shania, moeten de leider dagelijks op de hoogte brengen van wat ze de afgelopen vierentwintig uur hebben uitgespookt en in de biecht gaan als ze zich niet aan de geen seks-regel hebben gehouden (hmm, die biechtjes wil ik wel 's horen )
Na een bezoek aan zijn zus in Zwitserland maakt Darryl zich zorgen dat Shania naar de pijpen van haar man moet dansen en dat ze volledig in de greep is van de sekte. Shania is één van de vier vrouwen die ooit meer dan twaalf miljoen exemplaren van één album hebben verkocht ("The Woman In Me").
Die "woman" is nu kennelijk wat in de war