FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van zaterdag 4 maart 2000

Bestorming van de Bus

Flexkwam via de newssubmit met het volgende berichtje: Na de 'nep' bestorming van het Big Brother huis hebben een paar idioten het in hun hoofd gehaald om de bus te bestormen. Volgens het 'anti-bus-comité' doen er nu 33 mensen (genoeg volgens mij om de bus op zijn kant te gooien) mee.

Ze roepen iedereen op om hetzelfde te doen. Wat wel interessant is dat ze zeggen dat ze een blaadje hebben waar de locaties van de bus in 'de tweede fase' van de Bus opstaan. Dit gaat dan over de laatste 8 weken. Ze zeggen dat ze de fax van een informant van SBS hebben gekregen...

De bestorming zou plaats moeten vinden op zondag 7 mei. Ik ben benieuwd. Je kan de oproep in ieder geval hier bekijken en hier Flex er ook nog een topic over geopend.

Zo zie je maar, randdebielen blijf je altijd houden .

Verbod duitse BB dreigt

_joepie_ had ons via de newssubmit het volgende te melden: Het duitse commissariaat voor de media in de deelstaat Hessen wil Big Brother, dat afgelopen woensdag in Duitsland van start ging, verbieden.Volgens de raad is de show in strijd met de menselijke waardigheid.Maandag wordt de zaak besproken in de federale raad, bij meerderheid van stemmen kan RTL2, die de BB uitzending verzorgd, een geldboete of uitzendverbod opgelegd krijgen.

KLM veilt tickets via internet

De KLM gaat van 6 tot en met 21 maart honderden retourvluchten naar elf Europese steden via het internet veilen. In samenwerking met het online-veilinghuis QXL zijn gedurende die periode dagelijks honderd retourvluchten in de aanbieding. De minimumbiedprijs varieert van 100 tot 175 gulden. De actie geldt voor vluchten op Athene, Genève, Istanbul, Madrid, Parijs, Praag, Londen/Stansted, Rome, Venetië en Wenen. Bovendien komt ook een totale KLM-lijndienstvlucht (Amsterdam-Bologna) onder de virtuele hamer. Bologna is dit jaar een van de Europese culturele hoofdsteden. De aanbieding voor tachtig plaatsen, met een minimumbiedprijs van 1 gulden, geldt voor een een vlucht op 23 maart en een terugvlucht op 26 maart.

Dus als je nog een weekendje over hebt, trek er op uit!

8500 huwelijksaanzoeken in 24 jaar

Je partner ten huwelijk vragen is geen kunst. Je partner er toe krijgen ook werkelijk met je te trouwen soms wel. Voor de 40-jarige Briton Redman uit Londen duurde het precies 24 jaar, voordat ze de man van haar dromen eindelijk met haar ja-woord verraste. Haar partner, de 43-jarige Keith, heeft in de loop der jaren in totaal 8500 huwelijksaanzoeken bij zijn droomvrouw moeten neerleggen. Gelukkig voor hem heeft zijn vasthoudendheid eindelijk vruchten afgeworpen. Waarom de dame 24 jaar lang de boot afhield zegt ze zelf: "Ik heb een hele hoop smoesjes bedacht, maar eigenlijk kwam het allemaal neer op angst. Ik was bang om me te binden. Mensen die al lang samenwonen, scheiden vaak net nadat ze getrouwd zijn; dat wilde ik voorkomen".(Maar dan had je dat toch gewoon kunnen zeggen schat?)

De man heeft er in ieder geval heel wat voor over gehad om zijn droomvrouw aan de haak te slaan. Zo legde hij romantische briefjes door het hele huis, zorgde hij voor diners voor twee bij kaarslicht, reisjes naar Hong Kong en Ibiza, en soms vroeg hij het gewoon als ze tv aan het kijken waren. Keith en Briton zijn uiteindelijk afgelopen zaterdag in het huwelijk getreden. Binnenkort gaat het kersverse echtpaar op een welverdiende huwelijksreis naar Hawaii.

Zo zie je maar weer: de aanhouder wint..


[Bedankt _joepie_ die dit meldde via de newssubmit.]
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1272
special
VrijMiBabes #209 (not very sfw!)
review
Er zit muziek in Doctor Who, al kan het soms wat eentonig zijn
review
Het nieuwe seizoen van Doctor Who gaat van start met een klassieke opener
special
Random Pics van de Dag #1271
review
Kingdom of the Planet of the Apes laat zien dat de franchise springlevend is
©FOK.nl e.a.