FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van vrijdag 3 maart 2000

Sex en een woedende Seki in de Bus

Een beetje sex dan. Jop hield het niet langer en is onder de dekens in het bijzijn van Antoinette aan zijn gerief gekomen.

Gelukkig, ik dacht al dat we dat niveau bij SBS niet zouden halen. Lees hierover meer in onder andere ons eigen Forum.

Nog meer nieuws uit de Bus! Seki pikt het niet meer dat niemand zich aan de regels houdt. Een paar quotes uit de scheldkannonade van Seki:

"Nog een keer zo'n grote muil en die hele kanker bus is te klein, voor iedereen"

"Ik geef binnenkort iemand, een optater die hij wekenlang voelt, geloof me nou"

Waar we maanden lang op hebben zitten wachten met Big Brother, gebeurt het al na een korte tijd in de Bus. Gek dat het lang niet zoveel impact heeft die het bij Big Brother zou hebben gehad.

Wil je de boosheid Seki zien en horen? Ga dan even langs de site van R@b: http://home.multiweb.nl/~eldo/debus/. Hier staan 3 bestanden, 2 stukjes video en 1 mp3 van de razende en tierende Seki, allemaal zo'n 1 a 2 mb.

R@b, bedankt voor je tip.

114-jarige nu oudste ter wereld

Het Guinness Book of Records heeft de knoop doorgehakt en de 114-jarige Eva Morris geregistreerd als de oudste persoon ter wereld. Morris kreeg het nieuws te horen in haar verpleeghuis. Morris viel de eer ten deel, omdat zij een geboortecertificaat in bezit heeft .Er zijn, met name in de niet-westerse wereld, nog een tiental andere bejaarden die beweren ouder te zijn, maar de bewijsstukken ontbreken. Zo is er bijvoorbeeld Omar Abas uit Maleisië, die naar verluidt 141(!) jaar oud is en in de Dominicaanse Republiek woont Elisabeth Israel, 125 lentes jong.

Gratis seks voor opa

Een 86-jarige man uit Zuidlaren die vorige week door de politie werd beboet wegens het oppikken van een prostitueé in de binnenstad, mag zich binnenkort gratis laten verwennen door één van de prostituees op de Groningse tippelbaan. De Belangengroep Groningse Tippelaarsters vindt de sexuele wellust van de 'ouwe taaie' zo bewonderenswaardig, dat hij op vertoon van zijn proces-verbaal gratis terecht kan op de tippelbaan. Woordvoerder Mik van de prostituees zegt: "We willen de man een hart onder de riem steken. De actie van de politie is belachelijk. Het is gewoon opaatje pesten. Het mag in Nederland toch niet zo zijn, dat je op je 55e veteraan bent en daarna geen seks meer mag hebben?"

Dank aan Floris Hoogendoorn en _joepie_ die dit meldden op de newssubmit.

BB in strijd met Duitse grondwet

De stroom van kritiek op de Duitse versie van Big Brother houdt ondertussen onverminderd aan. Minister van binnenlandse zaken Otto Schily, deed woensdag een oproep het programma te boycotten. In een krant zei hij dat de reality-soap de Duitse grondwet overtreedt. Het programma zou in strijd zijn met artikel 1, waarin staat dat de waardigheid van de mens onaantastbaar is. Ook de secretaris van de bond van katholieken ZdK, uitte zijn kritiek in een televisieuitzending. Hij noemde Big Brother "een meedogenloze poging om geld te verdienen ten koste van mensen". Hij kon niet begrijpen waarom men liever dit geharrewar op televisie bekeek dan thuis echte problemen aan te pakken...

Tsjah... zo hebben we allemaal wel eens iets he? Maar de Duitse bevolking blijkt zich weinig van de kritiek aan te trekken, zie hier!

Duitse BB trekt veel jeugdige kijkers

De Duitse versie van Big Brother trekt vooral jong publiek. De eerste uitzending op woensdagavond werd door één op de drie kijkers in de categorie 14 tot 29 jaar gevolgd. Gemiddeld keken zo'n 3,3 miljoen personen in Duitsland naar de start van de zogeheten Real-Life-Soap. De piek was vier miljoen. (Dit is toch minder dan in Nederland, als je bedenkt dat Duitsland 5x zoveel inwoners heeft!) Het commerciële station dat het programma uitzendt, RTL2, spreekt over belangstelling die de verwachtingen overtreft. "Duitsland is in Big Brother-koorts. Een gapende leegte in discotheken en lege rijen in de bioscopen", aldus een woordvoerster gisteren. Ruim 10 procent van de Duitse tv-kijkers onder de vijftig jaar volgde woensdagavond tussen 20:00 en 22:00 uur de presentatie van de kandidaten.

Quarterpounder blijft

De naam 'quarterpounder' zal niet verdwijnen. McDonalds heeft dit bekend gemaakt.
Volgens de britse tabloid The Sun had de E.U. McDonalds met maatregelen gedreigd omdat de naam quarterpounder niet zou stroken met de nieuwe eu-richtlijnen die maten in grammen voorschrijft.
Een woordvoerder van McDonalds meldde dat mogelijk wel het metrische gewicht (dat 113 gram is) op de menus aan zal worden gegeven. Ook verklaarde ze dat de Quarterpounder een produktnaam is in plaats van een kwart pond rundvlees (voor wie nog denkt dat dat erin zit )
Laatste reviews en specials
special
VrijMiBabes #207 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1258
special
Random Pics van de Dag #1256
special
Random Pics van de Dag #1255
special
VrijMiBabes #206 (not very sfw!)
special
FOK! Zien en doen: Weekend van het Verdedigingserfgoed
©FOK.nl e.a.