FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van maandag 25 oktober 1999

Keepersstoelendans bij PSV weer op gang

Bij PSV is, vlak voor de laatste thuiswedstrijd in de (voor PSV niet zo) lucratieve Champions League, de stoelendans rond de keeperspositie weer begonnen.
Nadat Joegoslavisch international Ivica Kralj de laatste vier wedstrijden keepte, krijgt nu Ronald Waterreus weer de voorkeur. Kralj is echter niet gepasseerd door Gerets: hij kampt nog steeds met een bovenbeenblessure, die hem tegen FC Twente zaterdag ook al parten speelde.

PSV moet beide resterende wedstrijden winnen om nog kans te maken op voortzetting van het Europese avontuur, en is daarbij ook nog afhankelijk van de Rangers.

Vermoedelijke opstelling:
Waterreus
Faber-Dirkx-Addo-Heintze
Stinga-Vogel-van Bommel-Kolkka
van Nistelrooy-Nilis

Veronica bang voor 'de bestorming'

Donderdag 18 november is dé dag waarop er grootscheepse plannen zijn voor de bestorming van het BigBrother huis. De bestorming zal plaatsvinden tijdens de donderdagavond-liveuitzending. Alle camera's zullen nu eens gericht buiten de hekken van het inmiddels meer dan beroemde hutje.

Volgens De Volkskrant hoopt Veronica op assistentie van de politie uit Almere tijdens het bezoek. Aangezien er al ruim 1800 emailtjes binnen zijn van mensen die mee willen doen, is dit misschien (eindelijk ) een verstandige gedachte van Veronica. Maar de politie laat weten niet voor elk schijntje te willen gaan optreden (nee, stel je voor..).

Zelf heb ik vernomen dat er ook mensen zullen gaan die tegen deze hele actie zijn, dus misschien is het voor Veronica verstandiger om gelijk de ME in te schakelen.

14-jarige verkocht via internet

Heb ik net een berichtje over het veilen van eicellen van fotomodellen zitten tikken, schijnen er nóg gekkere dingen voor te komen. Zie de Webwereld.
Een 38-jarige man plaatste op internet een bericht waarin stond dat hij een pleegkind zocht. Een echtpaar uit Ohio is daarop ingegaan, en verkochten hun zoon voor 400 dollar aan de man. Volgens beide partijen is dit gewoon de normaalste zaak van de wereld.
Intussen is er een klacht ingediend en doet de FBI onderzoek naar de zaak.
De 11 kinderen uit het gezin zouden continue verwaarloosd zijn door de ouders.

Fiew.. het zal je maar gebeuren...
What's next?

Nieuwe meidenband een feit!

Jawel, in de UK is een nieuwe meidenpopgroep opgericht. Weinig bijzonders, zul je misschien zeggen. Maar de meisjes zijn niet ouder dan 12...
De groep heeft al een single uitgebracht, genaamd "My Heart Goes Boom", die meteen is getipt als "candidate for the coveted Christmas number one spot", volgens Altavista

Psychologen bemoeien zich er natuurlijk ook al weer mee. De 10 jaar oude meisjes schijnen er volgens hen 'nog niet klaar' voor te zijn in deze pre-puberale fase van hun leven.
Nou, we zullen het wel zien. Ons alles Britney is tenslotte ook nog in de pubertijd.
Tjek heel het artikel bij Altavista.

Bezoek eens een toilettenmuseum

Hmm.. ik kreeg een tip met een imho waardeloze actie: een site over een toilettenmuseum..

Online kun je de gehele geschiedenis (ja, de behoefte is er al heeel lang) van het toilet alvast doorlezen voordat je naar het museum zelf gaat. Boek vast een vliegreis naar India, of neem contact op met het museum middels het volgende adres:
Sulabh Bhawan, Mahavir Enclave,
Palam Dabri Marg,
New Delhi,
India.

Als je het net iets te ver vindt, kun je ook een videoband bestellen met een rondleiding door het museum erop.

Eicellen vanaf $15.000 te koop op internet

Een heet nieuwtje wat momenteel de wereld rond gaat is het verkopen van eicellen van fotomodellen via het internet.

8 modellen hebben hun eicellen ter beschikking gesteld, en die worden door de Californische fotograaf Ron Harris geveild via het internet. Als je geïnteresseerd bent moet je wel héél wat op tafel kunnen leggen, want de veiling start bij $15.000. Op het moment is er al een bod gedaan van $42.000, dit kan oplopen tot $150.000(!)
Mensen schijnen ervan overtuigd te zijn dat je een 'mooier' (maar dommer?) kindje ervan krijgt.. Nou, over 9 maanden zullen we het zien. En natuurlijk zijn er ook al protesten tegen deze actie uitgebroken.

De site van de modefotograaf kun je hier bekijken.
En ohja, over niet al te lange tijd zal het sperma van mannelijke fotomodellen ook te koop zijn via het internet. (nee, dat van mij niet )

Kussengevecht verstoort kunstwerk

LONDEN De Tate Gallery in Londen is zondag dichtgegaan nadat twee mannen een kussengevecht waren begonnen op een kunstwerk. Het door Tracey Emin gemaakte werk,'My Bed',is een tweepersoonsbed bedekt met vuile lakens,condooms, volle asbakken,ondergoed en lege flessen. (tsssk, 't is maar wat je kunst noemt )

Het kunstwerk is na de stunt weer in oorspronkelijke staat teruggebracht.Het werk is genomineerd voor de beroemde Turner Prize,waaraan ruim 60.000 gulden verbonden is.

'My Bed' is volgens een medewerker van de Tate Gallery een "meditatie over het doorbrengen van tijd in bed". In de galerie is inmiddels de rust weergekeerd en de beveiliging verscherpt.

Harrison Ford overleeft crash

Harrison Ford heeft een helicopter crash overleeft. De 59 jarige acteur, die al de nodige ervaring heeft met vliegen (Airforce One, Random Hearts) was met z'n instructeur een noodprocedure voor landen zonder motorkracht aan het oefenen. Dat ging niet helemaal goed en de helicopter crashte in een droge rivierbedding. Gelukking mankeerde Ford en de instructeur helemaal niets. Het is niet bekend wie er op het moment van de crash het toestel bestuurde.

Harrison heeft nu nog maar 4 toestellen...

Irritante meeluisternummers

Het Britse Clickmusic vroeg zijn websitebezoekers naar de meest irritante meeluisternummers. Dat is best wel vreemd aangezien de website 'Under Construction' is. Maar goed, Het Parool heeft toch een lijstje kunnen bemachtigen.

1. Barbie Girl - Aqua
2. Bamboleo - Gypsy Kings
3. Ooh Aah... Just A Little Bit - Gina G.
4. I Should Be So Lucky - Kylie Minoque
5. Buitenlandse talencursussen
6. Creep - Radiohead
7. Girl On Film - Duran Duran
8. Ooh La La - The Wise Guys
9. All Around The World - Oasis
10. Ride On Time - Black Box

Mmm met nummer 1 ben ik 't wel eens! , maar Creep rulezzz! Ik zou wel even een paar groepen in het algemeen willen toevoegen, Aqua, Vengaboys, Toybox... Naja zo kan ik nog wel even door gaan.

Taakstraf voor ouders spijbelend kind

LOL!! D66-leider De Graaf vind dat de ouders van een spijbelend kind maar een taakstraf op de school van het kind moet doen ipv een boete betalen

"De voorman van de democraten vindt dat een dergelijke straf kan worden opgelegd op basis van de Leerplichtwet. Nu moeten ouders van spijbelende kinderen een boete betalen.

Volgens de D66-leider, tijdens een bijeenkomst van zijn partij in Amsterdam over veiligheid, worden ouders daardoor nauwer betrokken bij het wel en wee van de school en hun kinderen. "Zo draagt de handhaving van de Leerplichtwet bij aan de betrokkenheid van leerlingen en van ouders", aldus De Graaf.

De politicus denkt daarbij aan taken in de klas, zoals het verplicht voorlezen, of bibliotheek-werkzaamheden. Het schoonmaken van de klassen en wc's op school wijst De Graaf van de hand."


Lees hier het hele bericht.

Ouderdomskwaaltjes door slaapgebrek

Het blijkt dat gebrek aan slaap de kans op ouderdomskwaaltjes sterk kan vergroten.
Vooral kwaaltjes als zoals diabetes, geheugenverlies en hoge bloeddruk blijken vrkomen te kunnen worden door langer dan acht uur per nacht te slapen.
Onderzoekers hebben 11 jonge gezonde mannen 16 nachten lang onderzocht. De eerste drie nachten moesten ze acht uur slapen, de volgende zes nachten vier uur en de laatste 7 nachten 12 uur.
Uit dit onderzoek bleek ook dat de vandaag gemiddelde acht uur slaap eigenlijk niet genoeg is.
Slecht nieuws voor ons late night hekkers

NFL uitslagen gisteren

Natuurlijk zijn er gisteren ook weer een heleboel wedstrijden gespeeld in de NFL. Op Fox8 was de wedstrijd tussen de Washington Redskins en de Dallas Cowboys te volgen vanaf 10 uur (niet live want de echte wedstrijd begon om 7 uur). Waar ik gisteren wel achterkwam is dat de wedstrijden echt ontzettend goed te volgen zijn via een JAVA-applet op NFL.com. Via dit applet krijg je geen live beelden door maar je weet precies wat er aan de hand is in de wedstrijd.

Klik op de link voor het gamebook van de wedstrijd:


Vanavond om 9pm ET (= 3 uur 's nachts onze tijd) word de wedstrijd Atlanta tegen Pittsburgh gespeeld. Voor een preview klik je hier

(c) FOXsports.com

Yankees winnen ook game 2 World Series

De Yankees leiden met 2 tegen niks in de World Series. Gisteravond om 2am Nederlandse tijd werd game 2 van de World Series gespeeld. Hier even wat quootjes van FOXsports.com:

"The New York Yankees stormed halfway to their record 25th World Series title, humbling the clumsy Atlanta Braves 7-2 Sunday night behind David Cone for a 2-0 lead."

"Cone exactly duplicated the one-hit, seven-inning pitching of Orlando Hernandez in the opener, and Atlanta finished with five hits, three in the ninth inning."

"'We played a real bad game,' Atlanta manager Bobby Cox said."

"Still, here's a key statistic: Of the 45 teams to take a 2-0 edge in the Series, 34 have gone on to win. And another: The Yankees have won an incredible 16 of their last 17 postseason games."
Laatste reviews en specials
review
Tales of Kenzera: ZAU
special
Random Pics van de Dag #1261
special
VrijMiBabes #207 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1260
special
Random Pics van de Dag #1258
special
Random Pics van de Dag #1256
©FOK.nl e.a.