Robotstofzuiger, 3D printers en dashcams

De komende periode komen er weer nieuwe promoties bij Gearbest, vooral volgende week kan je een hele kortingsweek verwachten. Belangrijk om dus even in de gaten te houden en in aanloop daarvan alvast onderstaande acties uitgelicht. En nog steeds dus, verzending met registrered air mail / priority line = vergoeding eventuele douanekosten!

1203-1 (Foto: gbofficial)

Vanuit de promotie 'Lifestyle' zijn er veel verschillende producten met grote korting, zo ook deze Xiaomi robotstofzuiger. Er is al genoeg over geschreven op internet, en conclusie is eigenlijk dat dit gewoon een topper is. Voornamelijk door de laser bovenop die de ruimte in kaart brengt voor een optimaal resultaat. Nu voor €270,29 te koop. 

1203-2 (Foto: gbofficial)

Dan weer iets van Xiaomi, maar nu een dashcam. Een erg mooi model, met een goede camera erin en andere handige specificaties. Loop-cycle recording, voice-control, een IMX323 lens en 1080P resolutie. Dat voor een prijs van €33,16 maakt het natuurlijk helemaal af.

1203-3 (Foto: gbofficial)

De promotie 'home & garden' biedt weer een heel ander scala aan producten. Onder andere deze zanmini koffiemolen. Roestvrij staal, met verschillende standen voor hoe fijn je het maalt. Leuk om ook cadeau te geven voor die €12,43

Met de 'electrical tools spring challenge' promotie sluiten we deze keer af. Een erg brede promotie, met zowel 3D printers, als gereedschap, accessois en genoeg andere producten. Zeker de moeite om even te kijken dus. Hierboven een 3D printer, de Zonestar Z5F doe-het-zelf printer. Een kit die je zelf in elkaar kan zetten om uiteindelijk 3D te kunnen printen. Voor €175,23 te koop.

1203-5 (Foto: gbofficial)

De crème de la crème op het moment, dit nieuwe model. Deze JGAURORA A5 3D printer heeft alle nieuwe foefjes om perfect 3D mee te kunnen printen. Je kan bizar groot printen, 305 x 305 x 320mm maar liefst! Voor de volledige specificaties kijk even op de productpagina. Deze complete set kost €353,20 en dagelijks is er een coupon waarbij er 2 stuks voor $212,99 worden verkocht. Check de promotiepagina voor meer info.