Meisje faket gangbang met 3 negers

Breana Harmon Talbott heeft de politie van Denison vele overuren bezorgd. De 18-jarige Texaanse deed namelijk twee weken geleden aangifte van een groepsverkrachting door drie negers. Nu blijkt het blondje alles uit haar duim te hebben gezogen.

Op 8 maart rinkelde tegen avondetenstijd de telefoon op het plaatselijke politiebureau. De verloofde van het meisje meldde dat hij haar auto onbeheerd had zien staan op een parkeerplaats. De deur stond open en haar telefoon, sleutels en een schoen lagen in de buurt van het voertuig.

Hierop rukte de politie van Denison massaal uit. Zij gingen namelijk uit van een ontvoering. Later die avond dook Talbott echter op in een kerk. Ze zat onder het bloed en droeg niets meer dan haar ondergoed en een shirt. "Ik ben groepsverkracht", vertelde ze.

Tegenover de politie verklaarde het meisje dat ze door drie donkere jongens met skimaskers was ontvoerd bij haar flat. Zij namen haar vervolgens mee naar een bos in de buurt van de kerk, waarna zij beurtelings door het drietal werd verkracht.

Pas na enkele dagen bleek het verhaal van het meisje aan alle kanten te rammelen. Een van de grootste mirakels was nog wel dat de onderzoekende artsen niets konden vinden dat duidt op een verkrachting. Laat staan door drie grootgeschapen negers.

Ook een groots sporenonderzoek leverde helemaal niets op. "Wij vermoeden dat het hele verhaal – van de ontvoering tot haar toestand tijdens het binnenlopen van de kerk – in scène is gezet", constateerde de recherche.

Afgelopen dinsdag bekende de blondine dat ze de politie inderdaad een oor had aangenaaid. Zo heeft ze toegegeven zichzelf te hebben verwond. Hierop werd zij gisteren in de boeien geslagen. Zij zal worden aangeklaagd wegens het doen van een valse aangifte.

Breana TalbottDe arrestatiefoto van Breana (foto: Denison Police Dpt.)