Aanklacht Jim Carrey uitgebreid

De man van de overleden ex-vriendin van Jim Carrey, heeft zijn beschuldigingen aan het adres van de acteur uitgebreid. In een aangepaste aanklacht stelt Mark Burton donderdag dat de komiek Cathriona White drie seksueel overdraagbare aandoeningen heeft gegeven; twee soorten herpes en gonorroe.

Volgens The Wrap stelt de aanklager in de nieuwe documenten dat toen Cathriona Jim confronteerde met de soa's, hij haar manipuleerde, beschaamde en bedreigde. Tegenover TMZ verklaarde de man dat de visagiste voor haar dood een brief schreef aan Jim, waarin ze beweerde nooit meer een man te kunnen vinden vanwege de aandoeningen.

Eerder beschuldigde de man waarmee Cathriona getrouwd was ten tijde van haar dood dat Jim medeverantwoordelijk is voor haar zelfmoord. De pillen die zij daarvoor gebruikte, waren van de komiek. De acteur noemde de aanklacht eerder deze week een schande.

Tijdens haar relatie met Jim, was niet algemeen bekend dat Cathriona getrouwd was. Een woordvoerder van de Dumb and Dumber-acteur meldde na haar dood eind september 2015 dat de Ierse van plan was nog datzelfde jaar te scheiden. In Amerikaanse media werd destijds gespeculeerd dat Cathriona met Mark was getrouwd om aan een verblijfsvergunning te komen; zonder kon ze de VS niet verlaten om haar zieke vader te bezoeken in Ierland.

Aanklacht Jim Carrey uitgebreid
Aanklacht Jim Carrey uitgebreid (Foto: BuzzE)