Vrouw achterlangs gepaald voor open raam

De politie van Aken, even over de grens bij Maastricht, rukte vrijdagavond met groot materieel uit naar een appartement op de begane grond van een flatgebouw aldaar. Een vrouwtje aldaar kreunde het uit van genot toen zij snoeihard achterlangs werd genomen door haar partner. De hele buurt kon hiervan meegenieten, want het raam stond gewoon open.

Bij de Polizei van de Duitse stad stond de telefoon vrijdag roodgloeiend. Diverse mensen deden hun beklag over een nogal amoureus koppel. Zij hadden seks voor het wijdopenstaande raam waardoor iedere voorbijganger het schouwspel kon bekijken. Ook kleine kinderen.

Volgens een van de bellers was de geile neukseks niet illegaal. "Het feit dat het raam openstaat, en een vrouw met blote tieten kreunt van genot vanwege de neukkwaliteiten van haar partner die haar snoeihard achterlangs neemt, is een stap te ver", klaagde de beste man.

Hierop ging Tampert op onderzoek uit. Al snel bleek dat dit niet de eerste keer was dat het stel zich schuldig had gemaakt aan openbare seks. Eerder die dag had de koene ridder zijn minnares ook al achter het raam aan zijn paarsgepunte lans geregen.

Uiteindelijk wist de buurt de aandacht van het geile stel te trekken. Het deed hierop onmiddellijk de rolluiken voor de ramen. Op een gepaster geluidsniveau zetten zij het nummertje voort, of men gaf er de brui aan. In ieder geval werd het hierna stil.

De politie heeft het koppel inmiddels geïdentificeerd. De recherche is nog volop bezig met het onderzoek. Mogelijk wordt het stel aangeklaagd wegens het verstoren van de openbare orde.