Gelly, Nikky en geslaagden in FOK!Radio

FOK!RadioKlagen! Dat gaan we vanaf 20:00 uur doen in FOK!Radio. Deze week zetten we namelijk het subforum Klaagbaak in het zonnetje. We horen meer over de users en topics in KLB en in de uitzending zit moderator Gelly. Samen met hem horen we ook ForumAdmin Nikky. Maar dat is niet alles! Je kunt vanaf nu ook klagen op de radio! Bel nu naar 06 - 458 66646 (normaal tarief) en spui je gal! De leukste reacties hoor je vanavond in de uitzending terug!

Meteen luisteren?
Dat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio. Daar kun je nu al op inschakelen. Je hoort non-stop muziek met verzoekjes van luisteraars die je via de site van het station kunt aanvragen.

Hieronder vind je de directe luisterlinks:
Winamp
Windows Media Player
Real Player

BNN zoekt deze zomer via een soort Idols-achtig televisieprogramma HEY DJ! het grootste radiotalent dat bij BNN past voor op 3FM. Gisteren werd bekend welke twaalf mensen door mochten naar een zomerkamp waar ze klaargestoomd worden voor het dj-vak. De enige vrouw die meedoet is de 19-jarige Cielke Sijben.

Afgelopen week was het ook spannend voor de eindexamen-kandidaten. Je hoort vandaag wie er allemaal geslaagd zijn op FOK!, maar ook wie er nog een jaartje over moeten doen. Via de webcam kun je uiteraard weer mee kijken.

Meer (technische) informatie op Radio.fok.nl

Veel luisterplezier!