Man laat vrouw levend opeten door maden

Een 65-jarige man uit de Amerikaanse stad Cincinnati heeft zijn 46-jarige vrouw op een zowel originele als gruwelijke wijze om het leven gebracht. De man heeft haar levend laten opeten door maden. Darrell White is inmiddels opgepakt en wordt beschuldigd van onvrijwillige doodslag.

Whites 46-jarige vrouw, Jorene, leed aan artritis. Volgens de autoriteiten was ze bedlegerig en werd niet door een arts behandeld. "Het is een zeer verontrustende zaak, de details zijn zeer schokkend", zei aanklager Julie Wilson.

De politie deed een inval in de woning na een zorgwekkend telefoontje naar het alarmnummer in juli. Pas toen ontdekten de agenten het rottende lichaam van de overleden vrouw. "Aan de staat van het lichaam te zien, schatten ze in dat ze ongeveer een week dood was. Deze beoordeling kwam omdat het lijk was bedekt met maden en vliegen. Ze had doorligplekken en verkeerde duidelijk in verschrikkelijke staat. De lijkschouwer kwam tot de conclusie dat ze waarschijnlijk pas dezelfde dag was overleden als dat zij werd gevonden."

De jury heeft White gisteren schuldig bevonden aan onvrijwillige doodslag. De beste man werd echter volledig toerekeningsvatbaar verklaard. De buurt is geschokt door de bizarre moord. "Het is zo'n lieve man, we zwaaien elke dag naar elkaar", vertelt een overbuurman.