Student filmt seksende buren

Een student aan The Dundee University in Dundee in Schotland, heeft zijn buren middels een spycam gefilmd terwijl ze seks hadden. De 24-jarige Jerome Forrier had zijn spycam aan z`n laptop verbonden en met de steel van een dweil de camera voor het raam gehouden.

"Ik wou alleen maar kijken of ze normale mensen zijn. Zoals de mensen die je op het internet ook ziet", aldus de viezerik. De buurvrouw merkte de camera op en waarschuwde haar partner. De man ging direct verhaal halen bij de student, maar kreeg geen gehoor toen hij op de deur bonsde. De politie werd vervolgens gealarmeerd en de student werd direct aangehouden.

Forrier verklaarde dat hij geïrriteerd was door de geluiden die de buren constant maakten wanneer ze seks hadden. "Dat is waarom ik de camera had gebruikt. Ik heb het een week geleden gemaakt. Eerste keer was ik hem alleen aan het uittesten, de tweede keer zag ik niets en de derde keer was de laatste keer". 

De student is in een register voor zedendeliquenten gezet. De slachtoffers wilden de zaak niet bespreken. "Het is te beschamend", zeiden de buren.