Rukker faalt met verborgen camera

Een nog onbekende Brit dacht slim te zijn door een camera te installeren in een pashokje in de hoop dat nietsvermoedende vrouwen zich voor de camera zouden uitkleden. Helaas voor hem is de man, die gekscherend 'Peeping Tom' wordt genoemd, er gloeiend bij. Op het geheugenkaartje bleken namelijk haarscherpe foto's te staan van de stiekeme rukker.

De kalende man van rond de dertig jaar installeerde de camera in het pashokje van een winkel in het Engelse Warrington. Al na een half uur werd de camera door het winkelpersoneel ontdekt in een verlichtingsarmatuur. Groot was de verrassing toen er enkele foto's van de dader op het geheugenkaartje bleken te staan.

"Helaas voor de man had hij zijn camera niet uitgezet terwijl hij deze installeerde", laat een politiewoordvoerder weten. "Op het geheugenkaartje staat een foto die laat zien waar hij mee bezig is." Op een andere foto kijkt de niet al te snuggere Tom recht in de camera.

Ondanks de duidelijke foto's heeft de man zich nog niet gemeld. Iedereen die informatie kan verschaffen over de voyeur wordt dan ook verzocht contact op te nemen met de politie.

Peeping Tom
"Hoe werkt dat ding nu ook al weer?"