FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Civilization Online

Game

Civilization Online beschikt over een procedureel gegenereerde open wereld en wordt gespeeld in real-time in plaats van turn-based. Spelers kunnen de wereld verkennen, nieuwe items maken, en als soldaat het gevecht aangaan. Diplomatieke spelers kunnen in de maatschappij leidinggevende functies krijgen, waaronder het hoofd van een hele factie. Spelers zullen in staat zijn om hun eigen gebouwen te bouwen, maar de Wonderen hebben honderden spelers nodig om te voltooien.

Het spel beschikt over vier culturen, en iedere speler zal een individuele eenheid in een van deze facties zijn. De factie gaat tegen de andere drie opboksen, maar er is samenwerking met buurlanden. Zoals in Civilization gebruikelijk is, brengt het ontsluiten van bepaalde technologieën een factie in een nieuw tijdperk. Nieuwe technologieën zoals wapens verschijnen dan in marktplaatsen voor spelers om te kopen. Onderzoek en uitvindingen worden versneld door het verkennen om zo nieuwe bronnen te ontdekken.

Het spel verloopt door middel van sessies met een aantal mogelijke overwinning zoals als eerste in de ruimte en militair overwicht. Er kan maar één winnaar in elke sessie zijn, maar elke factie neemt voortgang en beloningen mee naar de volgende sessie. Dit systeem is nog niet afgerond volgens de maker. Alle facties beginnen met neutrale relaties, maar deze kunnen vijandig worden door acties van de speler.

Platform Windows
Developer XL Games
Publisher Take-Two Interactive
Genre MMORPG
User-waardering Onbekend.
Aantal stemmen0
Laatste reviews en specials
special
VrijMiBabes #207 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1258
special
Random Pics van de Dag #1256
special
Random Pics van de Dag #1255
special
VrijMiBabes #206 (not very sfw!)
special
FOK! Zien en doen: Weekend van het Verdedigingserfgoed
©FOK.nl e.a.