CNN: thank God for The Netherlands

De Amerikaanse zender CNN heeft Nederland uitgebreid geprezen voor de omgang met de nasleep van de ramp met vlucht MH17. Volgens anchorman Anderson Cooper mag de wereld God bedanken voor Nederland.

>> lees verder

VN-chef woedend over raketten in VN-school Gaza

Secretaris-generaal Ban Ki-moon van de Verenigde Naties is 'woedend' over de berichten dat er raketten zijn geplaatst in een school in Gaza die door de VN wordt bestuurd. De raketten zouden vervolgens 'kwijt zijn geraakt'.

>> lees verder

[vid] Identificatie slachtoffers van start

Het identificeren van de slachtoffers van de vliegramp in OekraÔne kan beginnen. De eerste veertig lichamen kwamen woensdag onder massale belangstelling in Hilversum aan. Daar worden ze de komende tijd weer voorzien van een naam.

>> lees verder

FOK!toen en Nu: Nationale rouw in Nederland

23 juli 2014 is een dag van nationale rouw in Nederland. Bijzonder, want de vorige keer was ruim een halve eeuw geleden. Hier leggen we uit wat een dag van nationale rouw is en blikken tevens terug op zulke dagen uit het verleden.

>> lees verder

Elektronisch uitwisselen patiŽntgegevens mag

De invoering en het verder ontwikkelen van het nieuwe elektronisch patiŽntendossier mag doorgaan. Een poging van de huisartsenvereniging om elektronische uitwisseling tegen te houden is door de rechtbank afgewezen.

>> lees verder

Gegevensuitwisseling met NSA kan door de beugel

De uitwisseling van gegevens met de Amerikaanse geheime dienst NSA kan door de beugel. Dat heeft de rechtbank in Den Haag woensdag geoordeeld in een vlaag van verstandsverbijstering.

>> lees verder

[vid] Stoet lijkwagens aangekomen in Hilversum

De colonne lijkwagens is woensdagavond uur onder luid applaus aangekomen in Hilversum. De snelwegen A2 en A27 waren deels afgesloten en de auto's reden onder politiebegeleiding. Langs de route stonden veel belangstellenden.

>> lees verder

Slechtste bioscoopzomer VS in dertig jaar

De opbrengst van Amerikaanse bioscopen valt deze zomer vijftien tot twintig procent lager uit dan in dezelfde periode vorig jaar. Daarmee is het de slechtste filmzomer in dertig jaar, schrijft The Hollywood Reporter.

>> lees verder

Burgers gaan in beroep tegen Plasterk om NSA-vonnis

De coalitie van burgers en organisaties gaat in beroep tegen het vonnis van de rechtbank in Den Haag dat Nederlandse inlichtingendiensten gegevens mogen uitwisselen met de Amerikaanse geheime dienst NSA.

>> lees verder

VN: waarschijnlijk oorlogsmisdaden IsraŽl

Alles wijst erop dat IsraŽl met de aanvallen op de Gazastrook het internationaal recht schendt en oorlogsmisdaden pleegt. Dat heeft de Hoge Commissaris Mensenrechten van de Verenigde Naties, Navi Pillay, woensdag gezegd.

>> lees verder

films op tv

tijdzendertitelimdbfok
13:00 Nickelodeon Jinxed (2013) 7.1 »
14:55 BBC2 Dean Spanley (2008) 7.3 »
16:25 FOX Who's Harry Crumb? (1989) 5.7 »
18:35 TV5 Le déclin de l'empire masculin (2013) 4.4 »
20:30 RTL5 Jack and Jill (2011) 3.5 5.4 »
20:30 RTL8 Wild Things (1998) 6.5 »
20:30 NET5 Slumdog Millionaire (2008) 8.1 7.3 »
22:15 RTL5 Click (2006) 6.5 7.3 »
00:00 RTL7 MacArthur (1977) 6.6 »
Gebruikersnaam 
Wachtwoord
 
poll
38 reacties / 1863 stemmen

Een dag van Nationale Rouw is een goed intitiatiefVideo's
prijsvragen
column

Oude mannetjes en tienermeisjes


door: Thako (Okaht)

Mijn eerwaarde collega Femke (Neuskleuter) publiceerde vorige week een column waar ik toch nog ernstig tegen moet ageren. Moet dat? Nee joh! Ik ben gewoon een eigengereide eikel die nooit zijn bek kan houden.» naar de columnspagina    » lees verder

het weer
bron: Weeronline.nl
vandaag 16°
27°
 
morgen 17°
24°
 

» uitgebreid weerbericht