Fok!, where's my car?

Ben jij je auto kwijt? Misschien is de overheid er wel mee aan de haal gegaan. Domeinen Roerende Zaken veilt elke twee weken in beslag genomen voertuigen. Een paar opvallende, leuke, of om andere redenen bijzondere gevallen zullen we hier voorbij laten komen. Is het de jouwe, of zit er één bij die van jou gaat zijn? Laat het vooral weten in de comments!

Ferrari

Deze week wordt er een heuse Ferrari aangeboden. Blinkend chroom van bumper tot bumper en een dikke V8 onder de kap.

Mocht de kleur niet bevallen, dan kun je nog voor Ferrarirood gaan. Aan de randjes bij de deuren en de kap te zien is dat tenminste wat je overhoudt als de lekker foute chroom wrap verwijderd is. Zou de vorige eigenaar nog een andere misdaad begaan hebben dan deze carwrap?

Ferrari (foto: domeinenrz.nl)

Ferrari (foto: domeinenrz.nl)Ferrari (foto: domeinenrz.nl)
Ferrari (foto: domeinenrz.nl)


KTM

Liever twee wielen minder? Dan is deze KTM motorfiets in militair tenue misschien wat voor je.

Het is geen inbeslag genomen voertuig, maar eentje die ons leger overheeft. Je moet wel een beetje een handige Harry zijn, want er zit geen kenteken op of CVO bij. Je moet er dus voor zorgen dat hij door de RDW keuring komt voordat je een kenteken krijgt en er de weg mee op mag. Wel handig: er zit een complete kofferset op en de sleutels zijn er bij! Oh, ga er niet aan schuren: er zit chroom-6 in de lak.

KTM (foto: domeinenrz.nl)
KTM (foto: domeinenrz.nl)KTM (foto: domeinenrz.nl)
KTM (foto: domeinenrz.nl)