Dromen is tof

Ik zal mij eerst even netjes voorstellen. Ik ben jogy en heb sinds mei vorig jaar het subforum The Truth is in Here ( Afgekort als TRU )  onder mijn hoede samen met mijn medemodje Senesta. TRU is een beetje een vreemde eend in de bijt van FOK! maar heeft zich toch al een aantal jaren gehandhaaft. In TRU komen de onderwerpen aan bod die wat zweveriger van aard zijn zoals OBE's, reincarnatie, het hele 2012 gedoe, dromen en nog veel meer van dat soort zaken.  In mijn eerste blog hier beginnen we luchtig met iets wat iedereen wel kent: Dromen.

Dromen is, als je het goed doet, nog leuker dan je favoriete computerspel. In TRU is een overdaad aan droomtopics te vinden. Zo hebben we een sticky-topic waar men kan posten wat ze nou weer gedroomd hebben en kunnen daar eventueel vragen stellen over een betekenis van de desbetreffende droom.

Dan hebben we nog de zogeheten lucide dromen. Je droomt lucide als je bewust bent van het feit dat je droomt terwijl je bezig bent. Zodra je dat truukje door hebt naja, dan kan je alles voor elkaar krijgen in die droom, dat is toch wel enigszins vet te noemen lijkt me, je eigen virtual reality game in je hoofd. Ook al is het een nachtmerrie dan nog boeit het niet want je bitchslapt die 5 meter hoge demonische paashaas zonder moeite aan gort. Het leuke is, dit valt dus te oefenen voor de mensen die het niet vanzelf kunnen. Dit is wel een goede site om mee te beginnen

Ook loopt er nu een topic over mensen die zeggen dat ze een voorspellende droom hebben gehad, het is nu zo dat mensen die denken dat ze zoiets hebben gehad dat nu van te voren in het topic zetten zodat mocht het daadwerkelijk gebeuren ze er op terug kunnen komen. Om ook voor hunzelf het bewijs te hebben dat het daadwerkelijk een voorspellende droom was en niet het geheugen dat hun parten speelde. 

Gebruik de FOK zoekfunctie om nog meer topics naar boven te halen, als je er in geïnteresseerd bent is het de moeite waard. 

Dit was em dan, veel droomplezier en tot de volgende keer.