Riep daar iemand kuthoer?

Tja als je als blonde jankebal niet in het nieuws komt door de gemeenteraadsverkiezingen dan moet je natuurlijk wat anders verzinnen om de pers nog te halen. Wat is er dan beter dan een potje te gaan zitten jammeren over de uitspraak in het Hofstadproces? Waar ieder weldenkend mens blij is met de uitspraak vindt Geert het nodig om te spreken van 'de rechtspraak van een bananenrepubliek met een hoog D66-gehalte'. Welja wat Wiegel kan, kan jij beter Geert, lekker ook nog even stront smijten naar D66.

Gelukkig draagt onze blonde vriend ook nog even de oplossing aan voor het probleem van de uiterst zwakke rechters: 'die zouden door het volk gekozen moeten worden, zodat ze publiekelijk verantwoording moeten afleggen.' Nou dream on Geert, met zulke voorstellen ga je echt hoge ogen gooien volgend jaar.

Laten we blij zijn dat de rechters de tegenwoordigheid van geest hadden om nog een veroordeling uit de brak geformuleerde eis van het OM te persen anders waren er nog veel meer van deze heren vrijgesproken.