Wijzigingen in de FP-crew (oktober)

Oktober is achter de rug, dus presenteren we weer een overzicht van de crewmutaties. We hebben acht nieuwe collega's mogen verwelkomen, maar helaas zijn er ook negen vertrokken. Ook hebben twee personen een dubbele functie gekregen.

De nieuwsredactie is flink ingekrompen, maar liefst zes redactieleden hebben afscheid genomen. We bedanken dennis00, flyguy, fuzzy_logic66, Maffemuts, palestrina en samsonneke voor hun inzet.

De reviewsectie nam afgelopen maand afscheid van zeedrager, maar kreeg daarvoor zeven nieuwelingen in de plaats, waaronder forummod Lois, columniste zonnetje40 en oudgediende magneet. De overige nieuwe reviewers zijn JianniB, Marco-van-Hoof, orko82 en Sneeuwwit.

Ook het aantal columnisten is gegroeid. Theovanrijn en Debby-Jo namen afscheid, Djugular, SarahMorton en servidor kwamen hiervoor in de plaats.

Alles op een rijtje:

Columnisten: Djugular, SarahMorton en servidor
Reviewers: JianniB, magneet, Marco-van-Hoof, orko82 en Sneeuwwit

Nieuwe functie:
Lois (naast forummod nu ook reviewer)
zonnetje40 (naast columnist nu ook reviewer)

De volgende mensen hebben de FP-crew helaas verlaten. Uiteraard bedanken wij hen voor hun tijd en inzet!
dennis00, flyguy, fuzzy_logic66, Maffemuts, palestrina en samsonneke (nieuwsposters), Debby-Jo en Theovanrijn (columnisten), zeedrager (reviewer).

Solliciteren naar een functie binnen de FP-crew is uiteraard altijd mogelijk. Sollicitaties kunnen gestuurd worden aan frontpage@fok.nl.

Vorige overzichten: maart, april, mei, juni, juli, augustus, september.