[Sitenieuws]Win een etentje tijdens de Nationale Restaurant...

nationale Restaurantweek

Op 24 augustus is het zo ver, dan gaat de zomereditie van de Nationale Restaurant Week van start. De kans voor iedereen om bij alle deelnemende eetgelegenheden voor €20,- of €25,- voor respectievelijk een drie-gangen-lunch en drie-gangen-diner te eten. Net als in februari kun je voor dit geld bij de culinaire top van Nederland genieten van wat er allemaal op tafel komt, zonder dat je al te diep in je buidel moet tasten. Restaurants als Librije’s Zusje in Zwolle, La Rive in Amsterdam en Ron Blaauw in Ouderkerk a/d Amstel bieden op deze manier een groot publiek de mogelijkheid om te proeven van de gastronomische hoogstandjes die de chefkoks van deze michelintenten kunnen bereiden. Maar ook als je niet voor de top van de voedselketen wil gaan zijn er genoeg mogelijkheden, want bijna 900 restaurants doen mee aan deze editie. Waar je ook woont, er is dus altijd wel een tent in de buurt waar je de vakantie op passende wijze kan afsluiten.

Vanaf vandaag is het mogelijk om via de website, http://www.restaurantweek.nl, te reserveren en dat kunnen we natuurlijk niet onopgemerkt aan jullie voorbij laten gaan. Namens organisator DiningCity mogen we dan ook drie maal een diner voor twee personen weggeven. Dit diner zal uiteraard plaatsvinden tijdens de Restaurant Week op een locatie bij jou in de buurt. Wat je hiervoor moet doen? Kijk snel in dit topic in CUL en wie weet zit jij straks lekker te tafelen!

Als je het leuk vindt om te schrijven hebben we nog een speciaal verzoekje. Met al die top restaurants die deelnemen is het natuurlijk leuk om te horen wat jullie vinden van eten dat je normaal niet op je bord krijgt. Als je een duidelijke mening hebt over de tent waar je gegeten hebt tijdens de Restaurant Week, of dat nu positief is of negatief, schrijf er dan een review over en stuur deze als PM naar Morthill. Ze hoeven niet lang te zijn, met een paar honderd woorden zijn we al erg tevreden. Elke dag zullen er een of meerdere geplaatst worden op de frontpage van FOK!. De mogelijkheid dus om een gepubliceerd schrijver te worden en ook nog eens lekker je mening kwijt te kunnen.