FOK! zoekt reviewers!

Icoon Join the CrewElke dag staan er op FOK! Frontpage weer reviews over cd's, films, boeken, evenementen en meer. Zo is er ook vaak de mogelijkheid voor het houden van een interview. Om dit op peil te houden zoeken we weer nieuwe, enthousiaste reviewers om ons reviewteam te versterken. Werken voor FOK! gebeurt op vrijwillige basis, maar het door jou gereviewde materiaal kun je in de meeste gevallen behouden.

FOK! is momenteel op zoek naar:

- Bioscoopfilmreviewers
Als bioscoopfilmreviewer ga je namens FOK! enkele keren per maand naar een persvoorstelling van de allernieuwste films, vaak nog voordat deze in de bioscoop draaien! Deze persvoorstellingen zijn altijd overdag, en ook altijd in Amsterdam op diverse locaties.

- Boekreviewers
Voor boekreviewers is het natuurlijk van belang dat je van lezen houdt, en dat je zelf ook een beetje leuk kunt schrijven. Ervaring of een relevante opleiding is niet zozeer vereist, maar zeker wel meegenomen.

- Hoe kun je solliciteren?
Als je interesse hebt, stuur dan vůůr zondag 17 september 23:59 uur een mailtje naar frontpage. Vermeld in deze mail in ieder geval het volgende:

- Een (uitgebreide) beschrijving van jezelf
- Waarom jij denkt dat je in het team past
- Je interesses in bioscoopfilms danwel boeken
- Hoeveel tijd je beschikbaar hebt

Val je niet in de bovenstaande categorieŽn, maar denk je wel een goede aanvulling te zijn op ons reviewteam? Mail ons dan ook even, en vertel wat je graag zou willen doen op het gebied van reviews! Wellicht tot ziens als nieuwe collega-reviewer!