Wijzigingen in de FP-crew (november)

Ieder begin van de maand geven we jullie een overzicht van de wijzigingen in de FP-crew van de maand daarvoor. Deze keer de wijzigingen van november.

Afscheid
We hebben afgelopen maand afscheid genomen van FP-moderators Janssen en mvt, reviewer FLIPNEUS, nieuwsposter DePresident en columniste Jane. Tevens zijn Jerruh (reviewer), Joppe (reviewer) en Tony_Montana67 (reviewer en columnist) tijdelijk gestopt als crewleden. Wij willen hen allen heel erg bedanken en hopen een aantal van hen binnenkort weer terug te zien!

Welkom!
Naast dit afscheid zijn er gelukkig ook weer een aantal nieuwe FP-crewleden bijgekomen. Vampier heeft het columnistenteam nu voor vast versterkt en Chanty is teruggekeerd als nieuwsposter. Verder hebben we sinds enige tijd een handjevol nieuwe FP-moderators: Snarf, Willy, Ferdo, Anlock_Distronix en Dannon. Daarnaast is Sc0rPi0n van nieuwsposter naar FP-moderator gegaan en vervullen Natalie en Adagio naast hun normale taken binnen FOK! nu ook respectievelijk de functie van parttime FP-moderator en parttime nieuwsposter. Wij wensen iedereen natuurlijk weer heel veel succes met zijn of haar (nieuwe) taak!