Winnaars Fok! Prijsvragen week 4

In de afgelopen week hadden we flink wat prijzen weg te geven. Zo mochten er 6 mensen afgelopen zaterdag en aanstaande zaterdag naar Las Palmas in Rotterdam. We hopen dat jullie een leuke avond hebben gehad en a.s. zaterdag nog zullen krijgen.

Verder hadden we natuurlijk de nieuwe CD van Good Charlotte en kaarten en T-shirts voor de Nacht van de Wansmaak. Deze winnaars zullen nu bekend worden gemaakt. We hebben blijkbaar iets met getallen deze maandagochtend, want uit onze database zijn de volgende winnaars gerold voor de Good Charlotte Prijsvraag:

sunny19
Repeat64
Laura 2000
Herman12
nakkie14


Allemaal van harte gefeliciteerd! De CD's komen morgen jullie kant op. Het goede antwoord op de vraag moest zijn: Lit

Dan hadden we natuurlijk nog de Nacht van de Wansmaak prijsvraag, waarbij jullie ons mochten vertellen wat jullie ultieme wansmaak film is. We kregen flink wat creatieve hersenspinsels binnen. De jury, bestaande uit Highlander, Breuls en Angelic1, besloot unaniem dat de 3 winnaars van deze prijsvraag zijn:

-Dalai-
Mijn ultieme wansmaakfilm is "New Gladiators". De special effects van dit gedrocht zijn zo inténs slecht dat je na afloop nog liever je teen - en vingernagels langzaam met een pincet laat uittrekken dan dat je gedwongen wordt om hem nóg een keer te kijken

Maiar
The Nest, nog niet eerder was mij het genoegen gegeven om zoveel wansmaak te mogen verwarren met komedie om verder in de film te mogen ontdekken dat ik misschien zelf in de twilight zone beland was toen de horror van de werkelijkheid boven water kwam.

troma78
The Killer Klowns from Outer Space (1987) wel eens gezien? Toevallig heb ik deze laatst gezien en hij was tenenkrommend slecht... Niemand kon acteren, de kostuums waren redelijk en de set was ook wel grappig (errug nep, maar wel leuk), maar de explosies...

Gefeliciteerd! Jullie ontvangen zo spoedig mogelijk een mailtje hoe en waar jullie aan de 2 gewonnen kaarten kunnen komen.

We hadden natuurlijk ook nog 3 Wansmaak t-shirts weg te geven. Deze gaan naar:
MadScientist
joah
Spuuglokje


De T-shirts zullen binnenkort bij jullie op de mat vallen. Gefeliciteerd! Deze week kan op Fok! kans maken op de nieuwe CD van Guano Apes. Veel Succes!