Gezocht: Nieuwsposters voor de managers

Wil jij meehelpen met de Fok! sportmanagers?
Dat zou goed uitkomen want we zijn namelijk weer op zoek naar enthousiaste nieuwsposters. Ben je geinteresseerd in sport en bezit je een goede kennis van de Nederlandse taal stuur ons dan een sollicitatie mail.

We zijn op zoek naar 4 nieuwe mensen, dus er is een redelijke kans dat jij het wordt. Het gaat dus om allround nieuwsposten, dat betekent dus op de competitiemanager, de F1 manager en andere toekomstige sportmanagers. Mocht je alleen in voetbal geinteresseerd zijn mag je ook reageren want 2 van de 4 mogen ook best voetbal-freaks zijn.

We gaan uit van minimaal 20 posts per maand dus dat moet wel te doen zijn, er kan nieuws binnenkomen via de nieuwssubmit of je gaat zelf op zoek naar de nieuwe facts. Spreekt dit je aan? Stuur dan snel een mailtje en misschien ben jij binnenkort ook Fok! crewlid met je eigen tag en @fok.nl mailadres (om maar iets heel stoers te noemen ).

Je kunt je sollicitatiemail sturen naar competitiemanager@fok.nl, vermeld hier hoeveel je ongeveer online bent, wie je bent uiteraard en wat je interesses zijn. Dit kan tot vrijdag 31 januari 20.00 uur.

Groeten,

De managercrew.

PS vergeet niet je nick erbij te zetten