3 jaar FOK!

Vandaag, 1 oktober 2002, viert FOK! een klein feestje. 3 jaar na de officiële opening van FOK! zijn er veel dingen gebeurd. We hebben veel bereikt de afgelopen drie jaar en we hopen het komende jaar nog veel meer te bereiken.
Soms loopt niet alles op rolletjes (getuige de screenshot van de nieuwe forumlayout in het bericht van onze eerste verjaardag die pas onlangs daadwerkelijk online ging en waarbij de illustere tekst "Ook de aankomende nieuwe layout van het forum kun je hieronder vast aanschouwen. Deze zal hopelijk binnen zeer korte tijd in gebruik kunnen worden genomen" gemeld staat) maar hoe dan ook doen we altijd met de hele crew en alle users ons best het iedereen zoveel mogelijk naar de zin te maken.

De groei is onstuimig en enorm geweest. Meldde ik vorig jaar nog dat we maar liefst 40 crewleden hadden ?
Wel, dit jaar kan ik melden dat we de 100 crewleden ruim gepasseerd zijn.
De 7.5 miljoen views per maand van vorig jaar zijn er inmiddels bijna 22 miljoen per maand.
Verder is FOK! het afgelopen jaar uitgebreid met een flink aantal subsites als FOK!dating, De FOK!weblog en een aantal managers (Formule 1,WK-Manager,Tourmanager en de Competitiemanager).
Ook in het komende jaar zal er flink uitgebreid worden, maar zullen ook andere onderdelen van FOK! flink aangepakt en verbeterd worden.

Kortom, FOK! heeft het inmiddels drie jaar uitgehouden en zal er in de komende maanden voor zorgen dat we nog heel lang verder kunnen.

Statistieken
Nog even een recordmelding aangezien FOK! de grens van 20 miljoen pageviews per maand heeft gebroken in september...

Pageviews totaal: 21.902.914
Het forum haalde afgelopen maand 14.360.224 views binnen, de frontpage haalde een nieuw record met 6.759.629 views.
De overige subsites vulden de resterende ~800.000 pageviews.
Gemiddeld werden er 8.45 pageviews per seconde gegenereerd.

Wederom dikke records verbroken, wederom verder gegroeid. Dankzij jullie, de users, en de enorme inzet en betrokkenheid van alle crewleden heeft FOK! zo groot kunnen worden. En voor een stel vrijwilligers mogen we best wel enorm trots zijn op het feit dat we de grootste online-gemeenschap van Nederland zijn...

*proost* en op het volgende jaar...