FOK! zoekt nieuwe medewerkers

Omdat er de afgelopen tijd enkele mensen zijn vertrokken en er een uitbreiding van FOK! op stapel staat, zijn we op zoek naar nieuwe, enthousiaste mensen die ons team willen komen versterken.


Nieuwsposters gevraagd

Als nieuwsposter ben je een echte nieuwsjunk. Je leeft, bij wijze van spreken, op kranten, teletekst en online nieuwsdiensten. Je plaatst op regelmatige basis nieuws (indicatie 40 berichten per maand) en schrijft deze in helder en correct Nederlands. Kennis van Engels is een pré. Naast het plaatsen van nieuwsberichten help je mee de reacties op nieuwsberichten te modereren. Ook ben je bereid mee te denken over zaken die de site aangaan.

Reviewers gevraagd

Wat reviews betreft hebben we in eerste instantie genoeg reviewers voor cd's en films. We zijn in ieder geval op zoek naar een game-reviewer. Als game-reviewer heb je de beschikking over de nieuwste games en voldoende kennis op het gebied van games. Met die kennis kun je de games beoordelen volgens een systeem dat je zelf mag ontwikkelen.

Naast een gamereviewer zijn we op zoek naar mensen die ideeën hebben voor andere soorten reviews. Als je een idee hebt kun je mailen.

Wat bieden we?

Geen cent salaris, geen auto of laptop van de zaak. Maar wel een leuke ploeg om in te werken, vanuit je eigen bureaustoel, of die van je baas. Heb je interesse? Mail dan naar mij, Vincent, op het volgende adres: alisalami@fokzine.net.
Zet in je mail een redelijk uitgebreide beschrijving van jezelf, je interesses (zeker wat nieuws betreft) en omschrijf waarom je ons team wilt komen versterken. Zet er ook bij hoe frequent je je tijd aan FOK! kunt besteden en hoe lang je dat vooraf denkt vol te kunnen houden. Als je bijvoorbeeld over twee maanden een half jaar naar Australië gaat kun je je beter niet aanmelden. Zet tenslotte duidelijk je huidige username in je mail

Als ik je mailtje heb ontvangen, krijg je een bevestiging. Het team buigt zich vervolgens na het sluiten van de inschrijving over je mail. We hopen de procedure een week daarna af te sluiten, waarna iedereen een mail terugkrijgt, ook als je niet bent gekozen.

De inschrijvingstermijn sluit dinsdag 5 februari om 00.00 uur.