FOK! Wat een weer: motregen en dooi

winterbanner

Goede morgen!

Vanochtend is het bewolkt en valt er af en toe lichte motregen. In Zuid-Limburg kan het plaatselijk nog glad zijn. De wind komt uit een westelijke richting en is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied af en toe krachtig, windkracht 6.

Vanmiddag blijft het bewolkt met plaatselijk regen of motregen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 2°C in het zuidoosten tot 7°C in het noordwesten. De wind komt uit een westelijke richting en is matig, in het noordelijk kustgebied af en toe krachtig, windkracht 6.

Vanavond valt er nog steeds wat regen of motregen. De wind komt uit een westelijke richting en is matig, in het noordelijk kustgebied af en toe krachtig, windkracht 6.

Komende nacht zijn er enkele buien. De minimumtemperatuur ligt tussen 1°C in Zuid-Limburg tot 5°C vlak aan zee. De wind komt uit het westen, in het zuiden uit het zuidwesten en is matig, aan de kust vrij krachtig, in het noordelijk kustgebied eerst af en toe krachtig, windkracht 6.

Tot morgen!

                   

 Regenbui in Zaandam (Foto: Charged)
Regenbui in Zaandam (Archieffoto: Charged) 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.