FOK! Wat een weer: blijft het droog?

herfstbanner

Goede morgen!

Vanochtend komt op veel plaatsen mist voor maar hier en daar schijnt ook de zon. De mist kan tot ver in de ochtend blijven hangen. Vooral in het zuiden en westen is een enkele bui mogelijk. Aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het zuiden, elders is er weinig wind.

Vanmiddag is er af en toe zon. Met name in het zuiden en westen kan een enkele bui voorkomen. De maximumtemperatuur ligt rond 8°C. Er is landinwaarts weinig wind. Aan de kust staat een matige wind uit het zuidwesten, elders is er weinig wind.

Vanavond zijn er opklaringen en blijft het vrijwel overal droog, alleen in de kustprovincies kan een bui vallen. Later ontstaat plaatselijk mist. Er is landinwaarts weinig wind, aan de kust staat een matige wind uit een zuidelijke richting.

Komende nacht is het vrijwel overal droog. Op veel plaatsen zijn er opklaringen en ontstaat er mist. De minimumtemperaturen lopen uiteen van net onder het vriespunt in het noordoosten tot 7°C in het zuidwesten. Landinwaarts is er weinig wind, in de kustgebieden en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het zuiden.

Tot morgen! 

                   

 Paddestoelen in Lauwersoog (Foto: bondage)
Paddestoelen in Lauwersoog (Foto: bondage) 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.