FOK! Wat een weer: een stuk frisser

herfstbanner

Goede morgen!

Vanochtend zijn er perioden met zon maar komen er geleidelijk ook enkele lichte buien voor. De wind uit het westen is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.

Vanmiddag komen er enkele buien voor. De zon laat zich vooral in de kustgebieden ook geregeld zien. Met een middagtemperatuur van ongeveer 14°C is het minder warm dan de afgelopen dagen. De wind uit het westen is boven land matig, in de kustgebieden vrij krachtig. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind overwegend krachtig, windkracht 6. Aan het einde van de middag neemt de wind in het Waddengebied toe naar hard, windkracht 7.

Vanavond is het half tot zwaar bewolkt met een enkele bui. In het noorden van het land neemt de kans op enkele fellere buien in de loop van de avond toe en kan het in het Waddengebied soms ook onweren en hagelen. De wind is westelijk en boven land matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6. in het Waddengebied kan de wind af en toe hard zijn, windkracht 7.

Komende nacht komen er enkele buien voor. In het noorden worden de buien talrijk en kan er bovendien onweer en hagel voorkomen. De minimumtemperatuur ligt rond 7°C. De wind is westelijk en landinwaarts overwegend matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig en in het Waddengebied af en toe hard, windkracht 7. In de noordelijke kustgebieden is er bij buien kans op zware windstoten van 80-90 km/uur.

Tot morgen! 

                   

 Aparte lucht boven de Petrus en Pauluskerk in Potsdam (D) (Foto: Pukeko)
Aparte lucht boven de Petrus en Pauluskerk in Potsdam (D) (Foto: Pukeko) 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.