Nieuwe titels voor Xbox Game Pass voor de maand oktober

Microsoft heeft weer een aantal nieuwe Game Pass titels aangekondigd die binnenkort voor de console, pc en het Xbox Cloud Gaming platform beschikbaar komen. Naast dat er gisteren al twee games Gotham Knights en The Lamplighter's League uitkwamen op Game Pass, staan nog een viertal nieuwe titels op het programma.

Xbox GamePass Oct 2023
Xbox GamePass titels Okt 2023

Vandaag komt de 4-speler horde/co-op shooter Warhammer 40.000: Darktide uit van dezelfde ontwikkelaars van de bekroonde franchise Vermintide. Vervolgens staat er voor 10 oktober de (day one) release van de langverwachte racegame Forza Motorsport op het programma. Dit is inmiddels weer het achtste deel in de franchise, maar deze is een reboot van de franchise en helemaal vanaf de grond opnieuw opgebouwd. Op 12 oktober staat From Space op het programma, een solo en co-op actieshooter voor teams van maximaal 4 spelers, waarmee je de uitdaging aan gaat om de aarde te bevrijden van een buitenaardse plaag met over-the-top wapens. En tenslotte staat er op 17 oktober de Japanse actie rpg Like A Dragon: Ishin, die een spin-off is van de gelijknamige Like A Dragon-franchise.

Helaas verdwijnen er ook een aantal games binnenkort van Game Pass. Na 15 oktober zijn de volgende titels niet meer beschikbaar:

  • Eville (cloud, console, pc)
  • Overwhelm (pc)
  • Shenzen I/O (pc)
  • The Legend of Tianding (cloud, console, pc)
  • Trek to Yomi (cloud, console, pc)
  • Turnip Boy commits Tax Evasion (cloud, console, pc)

Speel ze nog zolang je kan.