FOK! Wat een weer: veel regen

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Goedemorgen!

Vanochtend is het bewolkt en valt er van tijd tot tijd regen of motregen. De zuidwestenwind is matig, langs de kust en boven het IJsselmeer krachtig, windkracht 6. Langs de westkust is de wind af en toe hard, windkracht 7.

Vanmiddag is het bewolkt en valt er van tijd tot tijd wat regen of motregen. In de tweede helft van de middag gaat het in het zuiden weer wat harder regenen. De maximumtemperatuur ligt rond 19°C. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, langs de kust en boven het IJsselmeer krachtig, kracht 6. Langs de westkust af en toe hard, kracht 7.

Vanavond is het bewolkt en regent het op veel plaatsen, vooral in het zuidoosten kan er plaatselijk veel neerslag vallen. In het westen en noorden kan later ook onweer voorkomen. De zuidwestenwind neemt langs de kust geleidelijk af naar vrij krachtig, landinwaarts is de wind meest matig.

Komende nacht regent het in het zuidoosten eerst nog stevig door. Elders trekt er een aantal buien over, mogelijk met onweer. Het koelt af naar ongeveer 15°C. De zuidwestenwind draait geleidelijk naar west en is matig, aan de kust af en toe vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Tot morgen!

Een wat vriendelijker wolkenluchtje boven het Oostvaardersveld
Een wat vriendelijker wolkenluchtje boven het Oostvaardersveld

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.