Uitslag FC Twente - Feyenoord

FC Twente en Feyenoord hebben in een leuk duel met 1-1 gelijkgespeeld. Santiago Giménez kopte de Rotterdammers op voorsprong, waarna in de tweede helft Joshua Brenet voor de gelijkmaker zorgde.

Feyenoord kwam na een half uur op voorsprong in Enschede. Santiago Giménez, die de voorkeur kreeg boven Danilo, kopte raak uit een voorzet van Sebastian Szymanski. De Rotterdammers gingen met een 0-1 voorsprong de rust in, maar halverwege de tweede helft stond het gelijk via Joshua Brenet. Op een voorzet van Michal Sadílek kopte de verdediger raak.

Na de 1-1 ging Feyenoord op zoek naar de winst en kreeg daarbij ook verschillende mogelijkheden. Twente had het moeilijk, maar hield toch stand tegen de Rotterdammers. Vlak voor tijd kreeg Twente nog een goede kans op de overwinning, maar Justin Bijlow bracht redding op een inzet van Václav Cerný.

Ondanks het puntenverlies blijft Feyenoord wel koploper in de eredivisie. De ploeg van Arne Slot heeft twee punten voorsprong op AZ. PSV volgt op vier punten en is volgende week ook de tegenstander van Feyenoord.