Atelier Ryza 3 is vertraagd

Uitgever Koei Tecmo en ontwikkelaar Gust hebben Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key uitgesteld van de eerder geplande releasedatum van 24 februari wereldwijd naar 24 maart.

De producent Junzo Hosoi laat weten dat ze meer tijd nodig hebben om de game te finetunen. "Onze excuses voor deze vertraging aan iedereen die uitkeek naar de release van Atelier Ryza 3. Om van deze game een passende finale te maken voor Ryza en haar vrienden, zijn we uitdagingen aangegaan, zoals avonturen in een uitgestrekt open veld en graphics die de charme van deze personages volledig tot uitdrukking brengen. Ons team zal deze extra tijd gebruiken om de laatste hand te leggen, zodat we iedereen die de serie heeft gevolgd de best mogelijke ervaring kunnen bieden in dit hoogtepunt van de avonturen van Ryza en haar vrienden. We maken de game nog beter om het het wachten waard te maken, dus we waarderen je extra beetje geduld tot de release van de game."

Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key zal beschikbaar zijn voor PlayStation 5, PlayStation 4, Switch en pc via Steam.

Atelier Ryza 3