Suicide Squad: Kill the Justice League verschijnt 26 mei 2023

Uitgever Warner Bros. Games en ontwikkelaar Rocksteady Studios hebben aangekondigd dat Suicide Squad: Kill the Justice League op 26 mei 2023 wordt uitgebracht voor PlayStation 5, Xbox Series en pc via Steam.

Suicide Squad: Kill the Justice League bevat een nieuw verhaal dat zich afspeelt in het DC-universum. Het speelt zich af in een open-wereld Metropolis. Het verhaal volgt Suicide Squad-leden Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang en King Shark die een missie moeten ondernemen om de aarde te redden en 's werelds grootste DC Super Heroes, The Justice League, te doden. De teamleden hebben dodelijke explosieven in hun hoofd, dus alle vier de DC-superschurken hebben geen andere keuze dan samen te werken en deze opdracht uit te voeren als onderdeel van Amanda Wallers beruchte Task Force X.

Elk teamlid heeft zijn eigen unieke moveset met snelle verplaatsingsmogelijkheden om vrijelijk de dynamische open wereld van Metropolis te verkennen. Ook hebben ze elk weer andere wapens die te customizen zijn en skills om onder de knie te krijgen.

De game is gebaseerd op iconische DC-personages en ontwikkeld door Rocksteady Studios, makers van de veelgeprezen Batman: Arkham-serie. Suicide Squad: Kill the Justice League kan alleen of met maximaal vier spelers in online coöp kan worden gespeeld.