Meer content voor Stranger of Paradise Final Fantasy Origin

De eerste uitbreiding voor Stranger of Paradise Final Fantasy Origin getiteld Trials of the Dragon King is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc via de Epic Games Store.

Trials of the Dragon King is ontwikkeld in samenwerking met Team Ninja van Koei Tecmo Games, makers van de Ninja Gaiden- en Nioh-serie. Deze uitbreiding vertelt het verhaal dat plaatsvindt na de gebeurtenissen van de main game. Na de verschijning van Bahamut in de Cardian Archipelago gaan Jack en zijn vrienden op onderzoek om te bepalen of dit een vriend of vijand is.

De Trials of the Dragon King-uitbreiding levert de volgende nieuwe content:

    • Nieuwe missies – Na het voltooien van de hoofdverhaallijn kunnen spelers in nieuwe missies duiken en een origineel verhaal over de Dragon King Bahamut beleven.
    • Accessoires – Spelers kunnen nu accessoires aan hun personages toewijzen voor speciale effecten en betere stats.
    • Nieuwe jobs en nieuw wapentype – Een nieuw wapentype, de staff, en drie nieuwe jobs worden met deze DLC toegevoegd: Pilgrim, Evoker en Summoner.
    • Niveau Bahamut – Na het voltooien van de hoofdverhaallijn, kunnen spelers het nieuwe moeilijkheidsniveau Bahamut proberen.

Er zijn nog twee contentuitbreidingen gepland: 'Wanderer of the Rift' en 'Different Future'. Spelers kunnen elk van deze uitbreidingen spelen via de Season Pass van de game, die is inbegrepen bij de Digital Deluxe Edition.