FOK! Wat een weer: perioden met zon maar ook met bewolking

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Vanochtend schijnt de zon volop, alleen in het noorden zijn er enkele hoge wolkenvelden aanwezig. Vanmiddag ontstaan er stapelwolken en in de avond is er in het oosten en zuidoosten kans op een bui. De middagtemperatuur ligt tussen 13°C op de Wadden tot 19°C in het zuiden. De vlagerige noordoostenwind is matig, aan de kust en boven het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig.

Komende nacht is het wisselend bewolkt en komt er een enkele bui voor. De minimumtemperatuur ligt tussen lokaal 5°C in het noorden en rond 9°C in het zuiden. De noordoostelijke wind is zwak tot matig, aan de kust vrij krachtig en in het Waddengebied vrij krachtig tot krachtig, 5 tot 6 Bft.

Maandag overdag zijn er in het noorden perioden met zon, elders is er meer bewolking en komen nog enkele buien voor. De middagtemperatuur ligt tussen 14°C in het noorden tot 18°C in het zuiden. De wind komt uit een noordoostelijke richting en is matig, aan de kust en boven het IJsselmeer af en toe vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Ook boten moeten wachten voor de brug (Foto: Stephan5)
Ook boten moeten wachten voor de brug (Foto: Stephan5)

 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Dan kom je 'm vanzelf tegen!