Carlo Boszhard ontkent beschuldigingen 'grijpgrage handjes', doet aangifte van laster

Al enige tijd speculeren de 'Juice-kanalen' welke tv-presentator Story bedoelt in het verhaal over 'presentator die graag aan jonge jongens zit'. Sinds deze week noemen ze de naam van Carlo Boszhard als degene van dit seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Boszhard noemt de beschuldigingen "leugens" en heeft gisteren aangifte gedaan van laster tegen Jan Roos (Juicekanaal 'Roddelpraat') en is van plan om ook aangifte te doen tegen Yvonne Coldeweijer (Juicekanaal 'Life of Yvonne'). "Dit kan en mag ik niet over mijn kant laten gaan", liet Boszhard gisteren weten in zijn Instagram Stories.

Jan Roos lijkt zich geen zorgen te maken om de aangifte die Carlo Boszhard tegen hem heeft gedaan. De journalist zegt dat de RTL-presentator "een kansloze zaak" heeft.

"Ik heb in Roddelpraat gezegd dat het verhaal in de Story, dat er een RTL presentator is met grijpgrage handjes, over Carlo Boszhard gaat. Ik beschuldig hem zelf van niks", laat Roos weten in een reactie. Roos zegt dat hij zijn informatie "via bronnen heeft vernomen". "Of het zo is laat ik in het midden".

In de nieuwste aflevering 'Roddelpraat' vertelt Roos onder meer dat Boszhard "handtastelijk" zou zijn geweest naar een bekende mannelijke collega. Story bericht onder meer over mogelijk grensoverschrijdend gedrag richting minderjarige jongens.