Roadmap 2022 voor Fallout 76 bekendgemaakt

Bethesda Game Studios heeft de plannen voor Fallout 76 in 2022 bekendgemaakt. Gedurende 2022 gaan spelers elk seizoen wel nieuwe content krijgen.

De volgende patch komt in de lente er aan met een geheel nieuw seizoensevenement, Invaders From Beyond. Dan komen spelers verspreid over de volledige map UFO’s en buitenaardse wezens tegen. Versla de indringers en vernietig hun Brainwave Siphons voordat ze hun "onderzoek" voltooien. Deze patch brengt ook verbeteringen en wijzigingen aan Fallout Worlds, inclusief de mogelijkheid om S.C.O.R.E. op dagelijkse en wekelijkse challenges te verdienen, nieuwe instellingen voor C.A.M.P. gebouwen, PvP-instellingen, VATS uitschakelen en Legendarische Perks.

In de zomer komt de Test Your Metal-update met drie nieuwe Public Events: Test Your Metal, Eviction Notice en Moonshine Jamboree. Fallout 1st-leden kunnen verbeteringen aan het scoreboard verwachten, zoals exclusieve challenges, meer S.C.O.R.E. te verdienen, en exclusieve rangen op het scoreboard.

De herfst introduceert met Expedities: The Pitt een geheel nieuwe manier om Fallout 76 te spelen. Spelers kunnen via een nieuwe hub in Whitespring voor het eerst in de game buiten Appalachia gaan. Deze update introduceert herhaalbare off-site missies waarin spelers nieuwe beloningen verdienen, en nieuwe NPC's ontmoeten inclusief quests en dialoogopties. Daarnaast worden de Trogs opnieuw geïntroduceerd, een vijand die voor het eerst werd gezien in Fallout 3's The Pitt.

In de winter komt er een nog een content-update. Een ondernemer van de wasteland heeft de vooroorlogse, reizende roadshow Nuka-World on Tour op gang gebracht. De roadshow heeft zijn zinnen gezet op de Ash Heap regio van Appalachia. Spelers kunnen met deze update nieuwe Public Events verwachten, waaronder een nieuw Region Boss Public Event. Verdien loot, verken het terrein en ga de dialoog aan met nieuwe NPC's om meer over de show te weten te komen.

Fallout 76 Roadmap 2022 (Foto: Bethesda)