FOK! Wat een weer: Heet? Morgen nog heter!

Vandaag is het zonnig. De temperatuur loopt in de ochtend snel op en de maximumtemperaturen lopen uiteen van 30°C op de Wadden tot lokaal 36°C in het zuiden. De wind draait via oost naar zuidoost en is zwak, aan zee en op het IJsselmeer matig. Aan zee wordt de wind in de middag noordwestelijk.

In de nacht naar zaterdag is het helder. De minimumtemperaturen liggen tussen 16°C in het noorden en 20°C in het zuiden. In stedelijke gebieden blijft het enkele graden warmer. De wind is oost tot noordoostelijk en zwak.

Zaterdag overdag is het zonnig, wel is er sluierbewolking aanwezig. Met maximumtemperaturen tussen 30°C in het noorden en plaatselijk 37°C in het zuiden van het land is het opnieuw een tropische dag. In het Waddengebied is er kans op enige verkoeling in de loop van de middag. De wind is oost tot noordoost en zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

St. Marienkirche in Stralsund1 (Foto: bazbo)
De prachtige St.Marienkirche in Stralsund in NO-Duitsland. (foto:bazbo)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.