FOK! Wat een weer: a great tit!

Vandaag is het overwegend zonnig met af en toe wat sluierbewolking. De maxima lopen uiteen van 12°C op de Wadden tot plaatselijk 17°C in het zuidoosten. Er staat een zwakke meest westelijke wind, in het noorden is de wind matig. In het zuiden is de wind zwak en komt uit uiteenlopende richtingen.

Komende nacht zijn er brede opklaringen. Wel kan er een enkele grondmistbank ontstaan. De temperatuur daalt naar waarden tussen -1 °C in het noordoosten tot 5°C in het zuidwesten. De wind is zwak en komt uit uiteenlopende richtingen.

Ook donderdag verloopt zonnig en droog. De temperatuur loopt in de middag op naar waarden tussen 15°C in het noorden en 21°C in het zuiden. De wind is zwak en komt uit een oostelijke richting. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Een koolmees (great tit in het Engels) die driftig nest materiaal (hondenvacht in dit geval) aan het verzamelen is.  (Foto: Paulus-de-crosskabouter)
Een koolmees (great tit in het Engels) die driftig nest materiaal (hondenvacht in dit geval) aan het verzamelen is. (Foto: Paulus-de-crosskabouter)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.