Walmart zegt sorry voor coke snuivende kerstman op kersttrui

Walmart Canada is ernstig in verlegenheid gebracht door een vrolijke kersttrui die via hun website te verkrijgen was. Op de trui was een gezellig tafereeltje te zien van de kerstman met voor hem op tafel iets wat je zou kunnen aanzien voor drie lijntjes coke. De begeleidende tekst op de trui luidde 'let it snow'.

Om nog even aan te geven hoe onschuldig de trui bedoeld was stond er natuurlijk nog informatie bij het te kopen product. "We weten allemaal hoe sneeuw werkt. Het is wit, poederachtig en de beste sneeuw komt rechtstreeks uit Zuid-Amerika. Dat is slecht nieuws voor de vrolijke oude St. Nick, die ver weg op de Noordpool woont", aldus de productomschrijving op de Walmart-site.

Toen er enige reuring rond de trui ontstond was de winkelketen er als de kippen bij om de mooie kersttrui uit hun online assortiment te halen. "Deze truien, die werden verkocht door een externe verkoper op Walmart.ca, vertegenwoordigen niet de waarden van Walmart en horen niet thuis op onze website. We hebben deze producten van onze site verwijderd. Onze excuses voor aanstoot die het mogelijk gegeven heeft", zo verklaarde Walmart achteraf.

Zeg nou zelf, sfeervol toch: