FOK! Wat een weer: bewolking met af en toe regen

Bewolkt en vooral in een brede strook over het midden van het land valt af en toe regen. In het zuiden kan aanvankelijk zo nu en dan nog de zon doorbreken. In de middag wordt het van het noordwesten uit droger en volgen er enkele opklaringen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 16°C op de Wadden tot plaatselijk nog 21°C in het zuidoosten. De meest noordwestenwind is zwak tot matig.

Tijdens de nacht naar dinsdag zijn er opklaringen en blijft het overwegend droog. In de opklaringen zijn enkele mistbanken mogelijk. Het kwik daalt naar 10°C. Er staat een zwakke tot matige noordwestelijke wind. In het Waddengebied is de wind (vrij) krachtig.

Dinsdag overdag is het wisselend bewolkt met vooral in de noordoostelijke helft enkele buien. De middagtemperatuur loopt uiteen van 16 graden in het Waddengebied tot lokaal 20 graden in het zuiden van het land. Er staat een matige, aan zee (vrij) krachtige noordwestenwind. (Bron: KNMI)


Meer weer op FOK!

De lucht vlak voor zonsopgang bij het Eemmeer  (Foto: Klapmongeaul)
De lucht vlak voor zonsopgang bij het Eemmeer (Foto: Klapmongeaul)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.