Judgement komt 25 juni uit

Sega laat weten dat Judgment 25 juni 2019 uit komt voor PlayStation 4. De game komt zowel digitaal als fysiek naar het Westen. Ook is er een trailer uitgekomen die laat zien hoe de onderzoeken in zijn werk gaan.

Nog steeds achtervolgd door de demonen van zijn verleden, heeft ex-advocaat nu privédetective Takayuki Yagami de zaak met een gruwelijke seriemoordenaar in Kamurocho op zich genomen. Zoek naar aanwijzingen, verzamel bewijsmateriaal, spoor criminelen op en betrap ze op heterdaad. Het onderzoek van Yagami is verre van eenvoudig; hij zal alles wat hij tot zijn beschikking heeft moeten gebruiken om de waarheid te ontdekken in deze zaak. Bekijk enkele gereedschappen die hij tot zijn beschikking heeft inclusief een drone, lockpicks en de spieren van een groot voormalig yakuza-lid, om er maar een paar te noemen.

Fysieke edities van Judgment bevatten een omkeerbare hoes met de originele Japanse cover-art voor het spel, samen met een Ryu ga Gotoku Studio-sticker. Spelers die de digitale editie van Judgment voorbestellen ontvangen een statisch thema met de hoofdrolspeler Takayuki Yagami als bonus bij het afrekenen. Bovendien geven alle digitale pre-orders early access tot de volledige game op 21 juni. Ren door de straten van Kamurocho terwijl het spoor nog warm is en begin vier dagen eerder met het verzamelen van aanwijzingen.

Judgment beschikt over de Japanse en het Engelse taal en volledige Engelse, Franse, Italiaanse, Duitse en Spaanse ondertiteling.