Etrian Odyssey Nexus is beschikbaar op 3DS

Etrian Odyssey Nexus is nu beschikbaar voor de Nintendo 3DS. Begin met het creëren van je eigen party met veel keuze in klassen, inclusief de gloednieuwe Hero-klasse, en ga op reis naar het cryptische continent Lemurië.

In Etrian Odyssey Nexus ontmoet je vele personages, waaronder een aantal bekende gezichten die oude fans zeker zullen herkennen van hun eerdere avonturen. In Etrian Odyssey Nexus zijn er nog meer klassen, personages, gameplaysystemen en labyrinten dan in elk ander spel van de serie. Je kunt kiezen uit 19 speelbare klassen om door de dungeons heen te komen. Het spel is geschikt voor nieuwkomers en veteranen. Door de mogelijkheid om te wisselen tussen vier verschillende moeilijkheidsgraden, auto-mapping instellingen en een groot op zich staand verhaal, is er voor elk wat wils.

De character designer Yuji Himukai, monster designer Shin Nagasawa en componist Yuzo Koshiro zijn bij elkaar gekomen om te zorgen voor een waardig laatste deel van de serie op de Nintendo 3DS. Hierna gaan de makers over op een nieuwe console of handheld, maar daar is nog niets over bekend.